El o imbraca, ea il dezbraca. Cine e responsabil cu stilul in cuplul Razvan Simion-Lidia Buble.De cand formeaza un cuplu, Razvan Simion si Lidia Buble s-au schimbat complet din punct de vedere vestimentar. Desi primul gand este acela ca Lidia a facut schimbari majore in garderoba lui Razvan, adevarul este cu totul altul. Fara doar si poate Razvan Simion are cu totul alt stil de cand s-a cuplat cu mai tanara Lidia Buble, insa acest lucru nu i se datoreaza cantaretei. In aceasta relatie, moderatorului TV ii revine rolul de a o imbraca pe iubita lui, in timp ce ei ii revine parte cu dezbracatul "Mai mult el mie imi da sfaturi im materie de haine, el este cu partea asta. Imi place si mie, doar ca eu ma preocup foarte mult de muzica, dar facem echipa buna impreuna", a declarat cantareata pentruLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Andreea Raicu a iesit cu "sarmalutele" pe strada! Pe cine a copiat.Andreea Raicu (39 ani) iese din casa cu o gramada de bigudiuri pe cap, ceea ce nu e neaparat foarte grav. Mult mai grav ar fi fost daca Andreea iesea din casa cu o gramada de probleme pe cap. Cu aceasta aparitie bigudiuribila, care le-ar umple de extaz pe specialistele in sarmalute-n frunze de par domnesc din Bucovina, Andreea intra cu capul inainte in galeria vedetelor care au iesit in public in aceeasi situatie si pentru care s-ar putea organiza o emisiune speciala, un fel de Ferma Sarmalelor, in care toate vedetele ar aparea, obligatoriu, cu parul pe moate. Andreea Marin, Iuliana Tudor, Andra, Anna Lesko, Andreea Banica, Diana Munteanu, Adina de la Heaven, Loredana Groza au trait si ele momente de mare glorie atunci cand si-au speriat fanii pe strada cu acei serpi scurti si grasi care le tresaltau pe cap la fiecare pas, potrivitCancan.

De ce s-a tinut Traistariu la cutremur? De "bilute".Cum vede ca nu mai este bagat in seama, cum mai scoate de la naftalina o imagine in chiloti. Fanii s-au obisnuit deja cu "peisajul", insa, de aceasta data, nu numai imaginea publicata de Mihai Traistariu i-a contrariat. Solistul s-a legat, de data aceasta, de un eveniment de actualitate. Pentru ca este propriul lui PR, isi trateaza profilul de Facebook cu mult umor si nu se abtine niciodata de la glume tendentioase. "Cand vine cutremurul... am de ce ma tine", a scris Traistariu, in dreptul imaginii in care apare cu mana tinandu-se de organele genitale, informeazaClick.

Daniela Crudu a dat de greu! A ajuns sa-si "creasca" si tatal si sora mai mare.Ce ia pe mere, da pe pere! Daniela Crudu are o situatie complicata in familie si tot greul a cazut pe umerii ei, desi este cea mai mica dintre toti. Practic, asistenta "pacatoasa" nu prea reuseste sa puna ban pe ban pentru ca tot ce castiga cheltuie cu ai ei. Faptul ca are grija de tatal ei, ca din cand in cand o mai omeneste si pe bunica sa, se cam stie, insa, de ceva vreme, pe lista de intretinere a Danielei Crudu a intrat si sora ei, Ana. Desi este mai mare, tanara nu pare sa se descurce excelent, ceea ce reprezinta pentru Cruduta o gura in plus. Sub pretextul ca nu si-a gasit inca vocatia, asa cum le-a spus cunoscutilor, si nu a ajuns sa se intretina din munca pecare o presteaza, Ana s-a mutat in apartamentul Danielei din Ghencea, anuntaLibertatea.

Imaginile care o vor innebuni pe Diana Dumitrescu. Al ei a sarbatorit-o in secret pe iscusita "Printesa a RCA-urilor".Milionarul Alin Boroi a venit fara iubita sa, actrita de telenovele Diana Dumitrescu, la ziua "Printesei RCA-urilor", care a avut loc joi noapte in Cartierul Francez. Situatia este una complicata, un fel de mica telenovela, in care iata o intalnim pe celebra "Printesa", una dintre bugetarele cu cel mai mare salariu din Romania, dupa cum v-a povestit cancan.ro ( AICI), siteul nr. 1 din Romania! Alin Boroi si Cristina Badanoiu au ramas prieteni foarte apropiati, chiar si dupa ce s-au despartit, lucru frumos, laudabil si din nefericire din ce in ce mai rar astazi. Relatia lor de prietenie este stransa, se vad des, mananca impreuna si iata ca joi noaptea au petrecut si impreuna. A fost ziua "Printesei" care a avut loc la Le Club, unde au fost prezenti doar prietenii apropiati, noteazaCancan.