Sanii Crudutei au ajuns in presa internationala: "Innorat cu sanse de sfarcuri". "Innorat cu sanse de sfarcuri. Fata superba de la meteo sufera probleme vestimentare, in timp ce se revarsa din rochie in direct", titreaza tabloidul The Sun. Gafele Danielei Crudu de la matinalul 'Neatza' i-au cucerit pe englezi, care au numit-o pe bruneta noastra "una dintre cele mai populare fete de la meteo de pe Internet". Jurnalistii de la The Sun au publicat un videoclip in care apare Daniela Crudu dansand la "Neatza", in doua tinute "riscante". Coregrafiile energice ale asistentei TV o fac sa ramana cu sanii pe afara nu doar o data, ci chiar in doua aparitii, anuntaClick.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Lovitura de teatru in divortul Angelinei Jolie de Brad Pitt! Actrita s-ar fi cuplat deja cu...Imediat dupa ce s-a aflat ca vor divorta dupa mai bine de 12 ani de relatie, dintre care doi de mariaj, controversele din jurul proaspatului cuplu despartit Brangelina par sa se adanceasca. Asta deoarece, dupa ce a negat ca ar fi avut vreo idila cu Brad Pitt, actrita Marion Cotillard care se presupunea ca i-a devenit acestuia amanta chiar pe platoul de filmare a productiei "Allied", in care joaca impreuna, a dat o veste la care nimeni nu se astepta. Mai exact, frantuzoaica de 40 de ani a confirmat faptul ca este insarcinata pentru a doua oara si va naste in luna decembrie a acestui an, potrivitCancan.

A intrat in operatie. Vica Blochina isi taie nasul. "Azi e o zi importanta pentru mine... O sa fac o mare schimbare", scria Vica Blochina pe Facebook in aceasta dimineata. Schimbarea despre care vorbea este una de look, intrucat blonda s-a internat la o clinica privata, pentru cel putin o rinoplsie. Vica Blochina si-a anuntat de ceva vreme prietenele ca intentioneaza sa treaca prin modificari estetice capitale si, de aproape un an, isi face curaj sa-si taie nasul. Recent, blonda si-a luat inima in dinti si a programat interventia, iar azi-dimineata s-a internat in clinica privata pe care a ales-o pentru ajustare. Lituanianca s-a plans in repetate randuri ca nasul nu o mai multumeste, preferand unul mai scurt si mai "in vant", noteazaLibertatea.

Carrie Fisher: "Harrison Ford este slab la pat". Gura pacatosului adevar graieste! Asta i s-a intamplat lui Carrie Fisher (59 de ani) cand a fost intrebata de ce Han Solo (Harrison Ford) se desparte de printesa Leia. Raspunsul a fost ca... nu e bun la pat. Putin stiu ca in 1980, Harrison Ford (74 de ani) si Carrie Fisher au avut o aventura de cateva luni. Nici macar logodnicul actritei de la acea vreme, actorul Dan Aykroyd, nu a stiut. Relatia lor nu a tinut si, la scurt timp, in 1981, Carrie Fisher a rupt logodna cu Aykroyd. Intervievata recent la Expozitia Saskatoon Comic ce nu a mers intre Printesa si Han Solo, Carrie Fisher a lasat orice urma de pudoare si a trantit un raspuns care i-a lasat pe toti masca, scrieClick.

Afara-i frig si ploua iar Nicoleta Nuca se.... Ce a facut solista spre deliciul fanilor. Nicoleta Nuca arata bine asa ca profita de ultima ocazie, pe acest an, sa se prezinte in fata tuturor sumar imbracata. Cantareata s-a fotografiat in costum de baie, in tarile calde, departe de frig si ploaie! Nicoleta Nuca este in forma maxima si vrea ca si prietenii ei sa se bucure de priveliste, poate pentru ultima data in acest an. Artista s-a ascuns de frigul si ploaia care au pus stapanire pe tara noastra tocmai in Italia, pe o plaja din apropiere de Roma, si s-a fotografiat tolanita pe un sezlong, intr-un costum de baie din doua piese care ii lasa la vedere "avantajele" daruite de mama natura, relateazaCancan.