Sanii astia-i aduc Annei Lesko 2.500 euro pe cantare. Chiar daca este femeie aproape maritata si cu copil acasa, Anna Lesko (37 de ani) si-a pastrat imaginea de femeie sexy, continuand sa electrizeze barbatii, la concerte. Decolteul adanc, picioarele sexy si vocea suava ale rusoaicei i-au pastrat intact chiar si onorariul, asa ca Anna continua sa cante pe 2.500 de euro. Spre exemplu, pe 4 noiembrie, Lesko a fost chemata sa sustina un recital, la Bacau, la Evenimentul Gala Super Model- Miss Moldova 2016, unde Gabriel Cotabita va fi presedintele juriului, iar Rocsana Marcu si Liviu Sorinel prezentatorii galei, scrieClick.

caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Nicoleta Luciu, fara sutien. Cum arata noile silicoane. Nicoleta Luciu, fara sutien in mediul virtual. Vedeta a facut public un filmulet, pentru a le arata tuturor ce activitati pot face cu copiii lor, atunci cand vremea nu le permite sa iasa afara. Insa, fanii au atrasi de un detaliu interesant. Bruneta a purtat un maieu alb si a renuntat la sutien. Nicoleta Luciu a venit cu ideea de a face catelusi din hartie impreuna cu cei mici. Asta presupune o activitate placuta care le ocupa timpul si le solicita atentia. Din imagini se vede clar ca bruneta s-a mai rotunjit putin, in zona abdomenului, iar noile silicoane arata mai bine ca niciodata, potrivitLibertatea.

Deea de la "Insula Iubirii", fotografiata la sala! Ce au observat fanii. Deea a fost una dintre cele mai ravnite ispite de la "Insula Iubirii", iar acum isi pune pe jar prietenii virtuali cu imagini incendiare. Deea de la "Insula Iubirii" are grija de modul in care arata, asa ca in ultima perioada se antreneaza des la sala. Bruneta a fost fotografiata in timp ce facea exercitii fizice. Deea purta o pereche de colanti mulati si o bustiera care ii lasa la vedere abdomenul plat, informeazaCancan.

Antonia, show incendiar la bara desi e gravida in sapte luni. Cu totii stim cat este de frumoasa Antonia, dar desi este insarcinata in sapte luni, cantareata nu rateaza nicio ocazie in cariera si arata in continuare senzational. Antonia este insarcinata in sapte luni, dar este intr-o forma... de zile mari! Focoasa cantareata a fost invitata sa cante intr-un club din Timisoara si a depasit cu mult asteptarile celor prezenti! Antonia a facut un show incendiar cand a inceput sa danseze la bara amplasata pe scena. Bineinteles, Antonia a fost "rasplatita" cu ropote de aplauze, noteazaClick.

Maria Marinescu a vorbit pentru prima data despre operatiile estetice. Maria Marinescu este una dintre cele mai discrete personaje din showbiz. Creatoarea de moda a vorbit pentru prima data despre operatiile estetice. Bruneta recunoaste ca nu ar apela la o interventie chirurgicala si ca prefera sa fie cat mai naturala. Maria Marinescu nu a apelat pana acum la interventii chirurgicale. "Maria nu are operatii estetice. Deloc! Nu-mi plac lucrurile artificiale: unghii, gene, silicoane. Pot sa-mi fac botox, alte chestii, dar nu operatii estetice. Eu nu sunt genul barbatilor din Romania: siliconata, buzata", a declarat Maria Marinescu la Antena Stars, citata deLibertatea.