Ce sume fabuloase castiga vedetele care si-au tunat busturile. Grosimea portofelului e direct proportionala cu marimea sanilor! Anul acesta mai multe vedete au ajuns la bisturiu, insa au resimtit pe propria-i piele rezultatele. Nu doar ca le-au crescut sanii peste noapte, dar s-au ales cu contracte care le-au umflat conturile. Majoritatea vedetelor sunt dependente de medicii esteticieni. Fie ca trec pe la cabinet pentru un simplu botox ca sa-si stearga de pe fata urmele varstei, fie ca aleg sa-si faca modificari majore, acestea au devenit abonatele clinicilor de chirurgie estetica, relateazaClick.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Adelina si Speak, detalii din dormitor. "Nu ma odihnesc din cauza ei".Adelina si Speak formeaza unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Ce doi se iubesc, insa nu au planuit cand vor face pasul cel mare. Fosta prezentatoare tv si iubitul ei au vorbit despre experienta traita in America si au dat cateva detalii din dormitor. Adelina si Speak s-au intors de curand din vacanta de la New York. Bruneta si iubitul ei au fost foarte impresionati de metropola americana. "Eu mi-am luat doar incaltari sport, am o pasiune pentru ele", a declarat Speak la Kanal D, citat deLibertatea.

Gabriela Cristea si-a etalat "colaceii" la Gala Premiile Radar de Media. Marti seara a avut loc Gala Premiilor Radar de Media 2016, iar la eveniment au participat multe vedete printre care si Gabriela Cristea alaturi de Tavi Clonda. Prezentatoarea TV a purtat o rochie albastra care i-a scos in evidenta "colaceii". Gabriela Cristea a luat mult in greutate, iar asta se poate observa in imagini. Cu toate acestea, important e ca Tavi Clonda isi iubeste sotia mult si sigur o va ajuta sa depaseasca aceasta perioada, scrieCancan.

Cea mai sexy tanara actrita de la noi, cu sanii la vedere la propria nunta.O nunta discreta, intre doi artisti de top din lumea cinematografiei romanesti, s-a consumat in acest weekend. Si daca n-ar fi fost rochia miresei, probabil ca acest eveniment ar fi fost trecut usor cu vederea de necunoscatori. Actrita Ada Condeescu (28 de ani) a fost, cu siguranta, mireasa anului in rochia alba cu corset, care-i lasa sanii pe jumatate dezgoliti. Andreea Esca a fost cea care i-a dat de gol pe mirii Ada Condeescu si Catalin Mitulescu (44 de ani). Impresionata de atmosfera romantica de la nunta celor doi, vedeta Pro TV a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie cu mireasa si doua filmulete cu dansul mirilor, noteazaClick.

Anna Lesko, facuta praf de fani. Cum s-a imbracat artista in miezul zilei. "Esti o piti". Anna Lesko este una dintre cele mai sexy artiste de la noi si nu ezita sa arate acest lucru tuturor. De data asta, insa, interpreta a gafat, iar prietenii virtuali au taxat-o dur. Vedeta a purat o rochie foarte decoltata, lasandu-i la vedere sanii. Anna Lesko apare imbracata intr-o rochie mulata pe trup, dar care i-a lasat la vedere unul dintre sani. Acest lucru i-a revoltat pe fani, "Esti o piti. Nu ne intereseaza fotografiile tale dezbracata.", "Ce figuri", "Esti foarte frumoasa", i-au comentat fanii artistei, potrivitLibertatea.