Vacanta de pomina pentru prima nevasta a lui Cristi Boureanu. A petrecut cu doi "puiuti" pe iaht, in Grecia!Scandalul dintre Cristian Boureanu si fiica lui, Ioana, a dezgropat si o poveste mai veche din viata fostului politician. Casatorit vreme de patru ani cu Irina, Boureanu a divortat de aceasta in 2004, dupa ce a descoperit ca sotia il insela cu... nasul lor de cununie, ex-ministrul de Finante, Sebastian Vladescu. La divortul dintre cei doi, Boureanu a obtinut custodia fiicei lor, Ioana, iar Irina a mentinut un timp relatia cu nasul ei, apoi s-a despartit si de acesta. Singura, ca pe vremea studentiei, Irina Boureanu (41 ani impliniti) nu s-a mai legat la cap de niciun barbat si a profitat din plin de "libertate", asa cum a facut si vara aceasta, intr-o vacanta de pomina pe un iaht, in apele Greciei. Sursele noastre (de mare incredere, care s-au aflat pe iahtul respectiv) sustin ca Irina s-a alaturat unui grup de opt romani (dintre care doi tineri medici veterinari), cu care s-a plimbat de la Poros la Idra si de acolo, mai departe, la Ermioni, anunta CanCan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Scandal pe mostenirea lui Corneliu Vadim Tudor. Averea lui Corneliu Vadim Tudor din Bran este pe cale sa fie pierduta. Pamantul si cele doua case ridicate prin munca lui si a surorii lui, Magdalena, vor fi scoase la vanzare. Mezina familiei este cea care vrea sa se imbogateasca de pe urma lor. Magdalena Dumitru are 75 de ani. Este sora lui Corneliu Vadim Tudor. Locuieste in Bran de 17 ani, aici unde "Tribunul" a cumparat pamant si a ridicat doua case: una pentru el si familia lui si o alta casa pentru sora lui, Magdalena. Zilele aceastea femeia a aflat ca va pierde totul: casa in care Vadim isi petrecea vacantele, dar si pe a ei, pentru care a muncit ani de zile. Lidia Samson, sora mai mica, care locuieste in Bucuresti, s-a hotarat sa scoata totul la vanzare. Locuintele se afla ridicate pe aceeasi proprietate, astfel ca amandoua vor fi date la pachet, relateaza Click.

Irinel Columbeanu e falit! Are de suferit si financiar dupa moartea tatalui sau. Irinel Columbeanu e falit! El nu se poate folosi de averea donata tatalui sau si a fost dat in judecata si de Directia Taxe si Impozite, care vrea sa-si recupereze datoria de la afacerist. Un necaz nu vine niciodata singur! Irinel Columbeanu simte pe pielea sa acest lucru. La doar doua saptamani de la moartea tatalui sau, afaceristul de la Izvorani a fost dat in judecata si de Directia Taxe si Impozite, care incearca sa recupereze o datorie mai veche, dupa ce fostul sot al Monicai Columbeanu si-a declarat falimentul. Primul termen va avea loc pe data de 10 octombrie! Pe langa acest proces, Iri are de tras si de pe urma creditului neachitat facut la o banca, institutie care a si obtinut intr-o prima faza executarea silita a acestuia. Motiv pentru care, pentru a nu-si pierde averea, Iri a trecut totul pe numele tatalui sau, inclusiv casa de la Izvorani. Cum Ion Columbeanu a murit insa in urma cu doua saptamani, omul de afaceri nu se poate folosi de averea donata parintelui sau. Fara niciun leu in conturi si plin de datorii, Iri nu ar putea sa vanda nimic pana ce nu va face succesiunea, scrie Libertatea.

La 42 de ani isi "antreneaza" instinctele de mama. Elena Udrea isi doreste un copil si..."lucreaza" pentru asta. Oricat de contestata i-ar fi fost cariera politica, nimeni nu poate nega faptul ca Elena Udrea este o femeie atragatoare cu multi pretendenti care spera sa ii cucereasca inima "Blondei de la Cotroceni". Desi mentine in continuare tacerea in privinta noii relatii, dorind probabil sa se bucure de momentele fericite in liniste, departe de forfota din lumea mondena, Elena Udrea da tot mai multe semne legate de un vis ramas neindeplinit pe durata mariajului alaturi de Dorin Cocos. Cu toate ca au fost impreuna ani de zile, cei doi si-au concentrat atat de mult atentia pe cariera, incat au pus pe locul doi aparitia unui copil. Insa, s-ar parea ca energia proaspata adusa in viata ei de Adrian Alexandrov, i-a "trezit" ceasul biologic, pentru ca Elena Udrea s-a comportat zilele trecute ca o adevarata mamica protectoare cu fiica bunei ei prietene, Ruxandra Dragomir, anunta CanCan.

Roxana Vancea a filmat goala si l-a ispitit pe Pepe. "Se stransesera toti in vestiar si se uitau la noi" De curand, Roxana Vancea a filmat unul dintre cele mai incendiare videoclipuri din ultima perioada. Fosta asistenta TV si cea mai buna prietena a ei, Iulia au intrat goale sub dus si au dus pasiunea la cote extreme. Chiar daca Pepe nu facea parte din scenariu, se pare ca nu a putut sta departe de cadrele sexy. Asa cum era de asteptat, in momentul in care Roxana Vancea a filmat goala, toata echipa de productie a fost pusa in dificultate, mai ales ca era formata doar din baieti. Printre cei care au atras cu ochiul in momentul in care Roxana si prietena ei Iulia, castigatoarea Bikini Fitness 2015, au inceput sa se sarute pasional si sa se pipaie, s-a numarat si Pepe, relateaza Libertatea.