Andreea Marin, in studioul Surprize surprize. A filmat o emisiune aniversara pentru TVR.Andreea Marin, in studioul Surprize surprize este un vis al celor mai infocati admiratori ai vedetei, care isi doresc ca emisiunea sa fie reluata cu vedeta la carma. Deocamdata insa fosta "Zana" a Surprizelor a filmat o emisiune pentru aniversarea de 60 de ani a TVR, chiar in studioul in care acum ceva ani aducea surprize si bucurii pentru multi romani. Andreea Marin i-a avut drept invitati la emisiunea aniversara pe Carmen Movileanu, Cristian Topescu si Mircea Radu si a publicat si doua fotografii de la filmarile care au avut loc recent. "TVR implineste 60 de ani in curand, a fost o bucurie sa fac o incursiune in istoria televiziunii alaturi de cei 3 invitati speciali, in studioul Surprizelor de altadata! Va anunt cand emisiunea va fi pe micile ecrane! #tvr60", a scris Andreea Marin pe o retea de socializare, potrivitLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Dupa Antonia, acum Gina Chirila face dezvaluiri de senzatie! Ce ii place sa-i faca lui Bogdan Vladau, in momentele intime.Antonia a uimit pe toata lumea in urma cu putin timp, atunci cand a postat pe contul ei de Instagram o fotografie in care apare Alex Velea, iar mesajul care a insotit imaginea a fost unul demn de filmele pentru adulti. Iata ca "microbul" dezvaluirilor fierbinti a cuprins-o si pe Gina Chirila, iubita sexosului Bogdan Vladau, care a postat la randul ei o imagine in care apare un mesaj legat de iubitele carora le place sa ii pipaie fundul partenerului. In descrierea fotografiei, Gina a adaugat: "Intotdeauna fac asta!", iar Bogdan Vladau i-a raspuns: "Imi place cand faci asta!". Desi a fost pentru multa vreme unul dintre cei mai doriti burlaci din showbiz, Bogdan Vladau a devenit "baiat de casa" dupa ce a cunoscut-o pe Gina Chirila, informeazaCancan.

I-a lasat masca pe toti! Ce vedeta a iesit din casa fara chiloti.Kim Kardashian (35 de ani) si-a propus ca la Saptamana Modei de la Paris sa fie in centrul atentiei si se pare ca ii iese de minune. Ultima aparitie a brunetei i-a uimit pe fotografi, dar si pe cei care au avut norocul sa se afle in preajma. Nevasta lui Kanye a iesit din casa fara lenjerie intima. Credeam ca Kim Kardashian nu ne mai poate uimi cu nimic, insa bruneta nu duce lipsa de imaginatie. La ultima aparitie din Paris, vedeta si-a lasat chilotii acasa. Diva a purtat un top negru si o pereche de pantaloni din dantela. Pantalonii ii acopereau doar o mica parte din zona intima, insa de data aceasta bruneta nu si-a mai acoperit zona cu mana, spre bucuria fotografilor. Va intrebati poate unde a mers bruneta imbracata asa? Nu in club, nici la vreo prezentare, ci la o cina cu familia, anuntaClick.

Alina Puscas, la un pas sa nasca in direct, la televizor. Prezentatoarea de televiziune Alina Puscas mai are putin si devine mamica pentru a doua oara, insa n-ar fi exclus ca acest lucru sa se intample chiar si in direct, la televizor. Aceasta deoarece desi frumoasa prezentatoare a luat proportii considerabile, nici nu se gandeste sa renunte la filmari. La cea mai recenta editie a emisiunii te cunosc de undeva, Alina Puscas a defilat intr-o rochita diafana ce cu greu putea sa ii mascheze sarcina. Satisfactiile sunt, insa, pe masura! Echipa show-ului "Te cunosc de undeva!" a fost premiata de compania care distribuie formatul acestei emisiuni la nivel international. Premiul a fost oferit echipei, chiar pe scena show-ului, scrieLibertatea.

Artistii ii raspund lui Chirila! "Ai uitat, ba Michelangelo Buonarotti al muzicii, erai la un concert de coveruri".Artistii "de nunti" care interpreteaza melodii consacrate deja de alti artisti de renume, au reactionat la atacurile dure a lui Tudor Chirila. Juratul de la Vocea Romaniei si-a spus franc opinia despre cei care "nu sunt capabili sa-si compuna singuri o piesa", iar vorbele solistului de la Vama i-au pus pe jar pe Calin Geambasu si pe Marius Popa ( ex-solist trupa Jukebox). Marius Popa, trupa Popas (fost solist in Jukebox) : "Tudor Chirila, mai tii minte cand mi-ai dat sase bisuri in Music Club, cu niste ani in urma, de a trebuit sa te opreasca un bodyguard ca urlai ca un apucat? Ei bine, ba Michelangelo Buonarotti al muzicii, erai la un concert de coveruri", relateazaEVZ.