Dani Otil, dezvaluiri incendiare despre o partida de sex ilicit: "S-a aplecat peste chiuveta, si-a dat chilotul la parte si...". Dani Otil a povestit ceea ce se vrea a fi una din escapadele sale sexuale cu o admiratoare de-a lui si care s-ar fi petrecut chiar intr-un loc public. Sa mi-o tragi e usor. Sunt barbat. Fa-ma sa te si tin de mana! Am plecat spre baia restaurantului amandoi, pentru ca mi-a facut ea semn discret. Putea sa vrea orice: un foc, o barfa despre un zvon, numarul prietenului meu... nu ne stiam prea bine. Nu a zis ce vrea, dar am inteles dupa felul cum ma ghida spre toaleta fetelor. Isi agatase degetul aratator in buzunarul blugului meu cum se agata carligul in gura pastravului, scrieApropo Tv.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Laurette si-a schimbat silicoanele. Primele imagini de pe patul de spital. Laurette a trecut prin clipe dificile, dupa ce a luat decizia de a-si opera din nou sanii, din cauza durerilor de spate insuportabile. Mulatra a iesit in urma cu putin timp din sala de operatii. "La sanul stang am avut oarecum probleme si incercam sa il repozitionam. Am avut o mica durere pentru ca siliconul nu mai este la locul lui, acolo unde trebuia sa stea. In urma efortului de la sala, probabil s-a deplasat putin. Am undeva la 600 acum si o sa le punem pe cele noi de 520. Astfel, scapam si de durerile de spate. Daca as putea sa dau timpul inapoi nu as mai face aceasta operatie, dar fiecare varsta cu nebunia ei", a spus Laurette la Kanal D, inainte de a intra in operatie, citata deLibertatea.

Sora "Crudutei" si-a facut "tune-up". Sora Danielei Crudu a intrat si ea in randul VIP-urilor cu....imbunatatiri de ordin estetic. Ana Maria Crudu si-a anuntat primul ei tune-up...cel putin de anul acesta! Ana Maria Crudu este sora mai mare a binecunoscutei "Cruduta", asistenta pacatoasa care a sucit mintile multor barbati. Surorile Crudu sunt mari amatoare de distractie, si iese de-o petrecere pe cinste atunci cand se hotarasc sa faca show impreuna. Acum ca a devenit cunoscuta, ce-i drept in "umbra" surorii mai mici, Ana Maria a recurs si ea la mici trucuri de infrumusetare, in cazul de fata apeland la o operatie de marire a buzelor. Mandra de noua ei infatisare, Ana Maria Crudu nu a tinut numai pentru ea vestile, impartasindu-le repede si prietenilor virtuali, impreuna cu multumirile de rigoare, potrivitCancan.

Cat e de sexy! Adelina Pestritu, aproape goala pe Instagram. Chiar daca nu mai are emisiune, Adelina Pestritu (29 de ani) face ce face si e mereu in centrul atentiei. Tunsoare noua, piept tunat, vacante exclusiviste, iubire cu nabadai... vedeta stie cum sa-si tina fanii aproape. Ultima postare de pe contul de Instagram i-a lasat insa masca pe toti. Speak e un barbat norocos si tot el este cel care cel mai probabil a pozat-o pe bruneta in acesta ipostaza incendiara. Poza cu pricina este din vacanta din New York, iar Adelina apare doar intr-o pereche de bikini minusculi si un sutien negru. Comentariile au curs valuri, mai ales ca Adelina are un corp fara cusur, de care e tare mandra, scrieClick.

Ifose de diva. Diana Munteanu a mers sub acoperire la meciul fiului sau. Diana Munteanu a stat retrasa si a plecat abia cand a avut "cale libera" spre iesire. Diana Munteanu este, de cele mai multe ori, si mama si tata, pentru fiul sau, in varsta de sapte ani. Baiatul ei si al lui Claudiu Niculescu a mostenit pasiunea pentru fotbal de la tatal sau si joaca la o echipa de copii, din Voluntari, inscrisa in prima serie valorica la categoria lor de varsta, anuntaLibertatea.

Adio, "piti" Dragusanca, bun venit, mamica Bianca. Cine a spus ca un copil te schimba in bine nu a batut campii. Cea mai buna dovada vine de la Bianca Dragusanu, vedeta avand o evolutie spectaculoasa de un an incoace, de cand si-a propus sa fie familista. Imaginile de odinioara si cele de acum, puse de Click! in antiteza, sunt mai mult decat graitoare. Trecand de la "blonda lui Bote", la "roscata lui Cristea", iar acum, la "iubita lui Slav", Bianca Dragusanu (34 de ani) a strans in CV meserii si titluri dintre cele mai diverse. A fost fotomodel, clienta falsa in cluburi de noapte, vedeta Playboy (2009), asistenta TV la "Un show pacatos" (Antena 1). In septembrie 2013 a devenit sotia lui Victor Slav (34 de ani) si, ulterior, amanta fostului iubit, fotbalistul Adrian Cristea, asa ca a adaugat urgent, in palmares, si titlul de femeie divortata. Dupa atatea evenimente pline de adrenalina, certuri, impacari, scandaluri, lesinuri in direct, la TV, Bianca ne pare acum cea mai cuminte femeie de pe planeta, noteazaClick.