Initiativa site-ului voote.com de a realiza in premiera un clasament al vedetelor cu cele mai frumoase zambete s-a bucurat de un real succes. Astfel, nu mai putin de cinci milioane de oameni din intreaga lume s-au implicat votand pe Internet celebritatea preferata. Jennifer Garner este “zambetul anului”, au hotarat cele cateva sute de mii de fani care au votat-o in fruntea clasamentului realizat de site-ul voote.com.

Actriţa a recunoscut că punctul forte al frumuseţii ei este zâmbetul, nuanţat şi de două gropiţe senzuale în obraji.

Ea a reuşit să se impună cu un procentaj de 20,97% din voturi în faţa celei de a doua clasate, Rachel McAdams, care a cumulat doar 20,41%.

În mod surprinzător, Britney Spears a reuşit să smulgă un 15,64% din voturi, ocupând un onorabil loc 3.

Ea este urmată de Jessica Alba cu 15,17%, Hillary Duff, cu 6,54% şi Julia Roberts, cu 5,98%. În top mai sunt menţionate şi Mandy Moore, Ashlee Simpson, sora voluptuoasei cântăreţe Jessica Simpson, Cameron Diaz, Kirsten Dunst şi Kate Hudson.

Realizatorii acestui tur de scrutin online au fost surprinşi de faptul că vedete consacrate din lumea showbiz-ului internaţional nici nu au fost menţionate măcar. Concluzia a fost următoarea: “probabil că restul vedetelor s-au consacrat folosind alte părţi ale corpului”.

Click