"Mihai e un escroc! Traieste din furtisaguri". Laurette sustine ca nu e singura pagubita de fostul iubit. A spus ca nu-l iarta usor, asa ca Laurette Atindehou continua seria dezvaluirilor despre fostul iubit, dupa ce acesta i-ar fi furat masina ca sa o vanda. Se pare ca Mihai Stefan a procedat asemanator, in urma cu 13 ani, cu iubita de la vreme aceea, Corina. I-ar fi luat masina si terenurile si i le-ar fi vandut. Sustine ca fostul ei iubit i-ar fi luat Range Rover-ul si ca ar incerca sa-l vanda, pentru ca nu mai are din ce sa traiasca. Si, desi ne-a spus ca a fost amenintata cu arma, Laurette Atindehou (32 de ani) a lasat orice temeri deoparte si s-a pus pe dezvaluiri, dupa ce ieri l-a vazut pe tatal copilului ei fluturand la televizor un act de vanzare-cumparare al masinii, anunta Click.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Mike Tyson nu s-a omorat cu chefurile in cele trei zile petrecute in Romania. Doar 25 de minute de distractie. In cele trei zile in care s-a aflat pe pamant romanesc, intr-un turneu de promovare a unei bauturi energizante, Mike Tyson nu s-a "rupt" cu petrecerile. Ba dimpotriva, a fost extrem de rezervat in ceea ce priveste prezenta sa in localuri si cluburi de noapte motiv pentru care in 72 de ore a adunat doar 25 de minute de distractie! Ceea ce se anunta a fi o megapetrecere, o distractie fara de sfarsit al carei suflet se presupunea ca va fi Mike Tyson, a fost, de fapt, o "vizita de lucru" in toata regula din programul caruia fostul campion al greilor mondial nu a iesit nici un minut. Cand a tras linie la finele celor 72 de ore petrecute in Bucuresti, starul american a realizat ca doar 25 de minute au insumat iesirile sale la un "sprit". De fapt, a fost vorba de doua iesiri ceva mai "zgomotoase" in care a mancat, fara mofturi, ce s-a pus pe masa - dar nimic traditonal -, si s-a delectat, precum un sportiv, cu apa, sucuri si cu bautura energizanta in al carei turneu de promovare s-a aflat, relateaza Libertatea.

Valentina Pelinel a slabit 11 kg imediat dupa nastere, dar s-a "pufosit" la loc! Considerata una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul romanesc, Valentina Pelinel e cu siguranta o tanara norocoasa. Dupa ce ani de zile a activat in domeniul modelingului, blonda a devenit in acest an mamica. Imediat dupa acest moment de viata extrem de important, Valentina Pelinel s-a pus serios pe slabit, pentru ca dorea sa ajunga din nou sa aiba aceleasi dimensiuni de inainte de sarcina. Asa ca, nu la foarte mult timp de cand l-a adus acasa de la maternitate pe micutul Milan Cristian, vedeta a inceput sa faca mai mult sport. Pentru a ajunge din nou la greutatea pe care o visa, fosta sotie a lui Cristian Boureanu s-a apucat de fitness. Planul pare sa fi functionat, pentru ca frumoasa blonda a slabit 11 kilograme, scrie CanCan.

Elena Merisoreanu nu se desparte de insigna de politist nici pe scena. Folclorista in misiune speciala. Elena Merisoreanu impune respect in bransa si in jurul sau. Artista nu canta niciodata fara insigna de membra a Asociatiei Internationale a Politistilor pe piept, peste ie. Sotie de ofiter de politie trecut in rezerva dupa o viata dedicata ordinii publice, odata cu respectivul semn distictiv, solista de muzica populara a luat si un pic din rigiditatea si autoritatea sotului sau, fapt ce ii face extrem de atenti pe toti cei cu chef de distractie din jurul sau, atunci cand canta la tot felul de evenimente. Un fel de "Atentie, politia vegheaza, chiar si in costum popular!", anunta Libertatea.

Fiica lui Boureanu va locui la mama pana la finalul procesului. Adolescenta care l-a adus pe prima pagina a ziarelor pe Cristian Boureanu este, oficial, in casa si in grija mamei ei. Aceasta a fost decizia magistratilor de la Judecatoria Sector 6 Bucuresti, care au stabilit ieri ca Ioana (15 ani) va locui cu Irina Boureanu pana la la finalizarea procesului de custodie. Mama fetei a cerut acest lucru printr-o ordonanta presedintiala, iar judecatorii i-au aprobat cererea. De altfel, si Ioana le-a declarat acestora ca vrea sa stea cu mama ei, iar Cristi Boureanu nu s-a impotrivit deloc. Nici nu avea cum, avand in vedere ca se afla tocmai in Maldive, intr-o vacanta exotica cu iubita si nu a trimis nici macar avocat la proces, relateaza Click.