Oana Radu, cu sanii la vedere. Iata imaginea care a starnit imaginatia tuturor.Una dintre cele mai cunoscute cantarete de la noi si-a uimit din nou fanii, atunci cand a aparut intr-o tinuta cat se poate de provocatoare. Recent, Oana Radu a lasat din nou pe toata lumea cu gura cascata, atunci cand a aparut intr-o rochie de culoare verde smarald, foarte decoltata. Mai mult, cantareata a facut publica imaginea cu ea pe retelele sociale, iar prietenii virtuali au inrosit butonul de "Like". "Nu ai gusturi rele!" sau "Cea mai frumoasa", au fost doar cateva dintre comentariile pe care fanii i le-au lasat Oanei Radu, la imaginea de pe Facebook, anuntaCancan.

VedeteFoto: Colaj foto

Lindsay Lohan, in sanii goi pe Instagram. Actrita are un nou iubit.Lindsay Lohan a postat sambata pe Instagram un selfie alb-negru, in care apare topless in fata unei oglinzi. Linday Lohan se pare ca a inceput sa ii faca concurenta lui Kim Kardashian privind selfie-urile indraznete. Aceasta s-a pozat fara sutien in fata unei oglinzi, dar fiind, pesemne, mai putin indrazneata si i-a acoperit cu bratele, aceasta purtand inca pe deget inelul de la fostul ei logodnic, afaceristul rus, Egor Tarabasov. Ulterior a actrita, in varsta de 30 de ani, a sters imaginea, si a inlocuit-o cu unele de la deschiderea clubului de noapte Lohan din Atena, care a fost numit asa dupa numele ei de noul ei iubit, Dennis Papageorgi.Potrivit TMZ, Lindsay va primi si un profit din vanzarile din club, unde va trebui s-si faca aparitia de cel putin trei ori pe luna, relateazaLibertatea.

Raduleasca a intrat iar in gura presei austriece din cauza pozei cu veceul.Stim ca le place sa fie in centrul atentiei si ca fiecare poza a lor, "aruncata" pe retelele de socializare, e gandita dinainte. Totusi, Mihaela si Felix nu scapa de ironii, iar acum au comis-o chiar in luna in care aniverseaza 2 ani de relatie. Jurnalistii din Austria au taxat-o pe diva pentru ca s-a pozat pe veceu. Se iubesc de doi ani si au o relatie foarte mediatizata, mai ales ca si sportivul Felix Baumgartner (47 de ani), dar si iubita lui, Mihaela Radulescu (47 de ani), jurata de la "Romanii au talent" (PRO TV), sunt nelipsiti de pe retelele de socializare. Le place sa se joace cu poze si cu declaratii de amor, care nu raman niciodata fara ecou. Zilele trecute insa, au facut-o lata. Fotografia cu Mihaela Radulescu pe buda, la o cabana din Austria, publicata de Felix pe Instagram cu titlul "shitstorm" (n.r. furtuna de rahat), a reusit sa produca mai degraba o "furtuna mediatica", scrieClick.

Ioana Ginghina lucreaza intens la un copil de...cinci ani.Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina sunt casatoriti de 8 ani, insa sunt foarte discreti cu viata personala. Una dintre cele mai mari bucurii pe care le-au primit de la viata este fiica lor, Ruxandra in varsta de 8 ani. Ioana vrea sa-i mai faca un fratiror sau o surioara fetitei lor. "Imi doresc mult un bebe, dar daca nu vine anul acesta pana fac patruzeci de ani, nici nu mi l-as mai dori pentru ca mi se pare ca sunt prea batrana. Lucrez intens de cinci ani, dar nu vrea sa vina", a spus ea pentru revista SPY. Pana atunci, Ioana si Alexandru se ocupa de Ruxandra careia ii acorda multa antentie si asta pentru ca este la varsta la care are mare nevoie de sfaturile de viata ale celor doi parinti, noteazaCancan.

Anda Adam, fara chiloti la un eveniment monden. A explicat de ce nu poarta lenjerie.Anda Adam este una dintre cele mai nonconformiste vedete de la noi, iar de curand a recunoscut ca de multe ori nu poarta lenjerie intima. Invitatii unui eveniment monden care a avut loc recent au putut sa o vada pe Anda Adam, fara chiloti. Si asta pentru ca ea insasi a marturisit adevarul. Chiar daca vremea rece si-a intrat in drepturi, Anda Adam nu uita sa fie sexy. Si asta pentru ca artista si-a facut aparitia la un eveniment monden desfasurat in Capitala imbarcata intr-o tinuta neagra, mulata, sexy, cu rochie cu taieturi pana in zona taliei. Este Anda Adam, fara chiloti sau nu? Asta s-au intrebat unii dintre invitati cand i-au vazut tinuta. Ei, bine, vedeta nu a imbracat lenjerie intima intrucat aceasta nu ar fi dat bine taieturile rochiei, informeazaLibertatea.