Ce facea Speak in timp ce Adelina Pestritu anunta ca s-a despartit de el. Dupa doi ani si jumatate de iubire Adelina Pestritu si Speak s-au despartit. Anuntul a fost facut de fosta vedeta Kanal D pe pagina personala de Facebook si a fost insotit de rugamintea adresata fanilor de a respecta intimitatea acestei decizii. Chiar daca sunt amandoi activi in showbiz-ul autohton, de data aceasta, Adelina a fost cea care a iesit in fata, cu anuntul despartirii. Desi vedeta l-a mentionat pe Stefan (Speak) in textul postat pe Facebook, muzicianul a preferat sa pastreze tacerea. Mai mult, cu putin timp inainte ca Adelina sa confirme ceea ce se banuia de mult, Speak a distribuit pe pagina personala de Facebook cea mai recenta piesa a sa, potrivitClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Mihai Traistariu, suparat pe fani. "Voi vreti numai circ, scandal...".Mihai Traistariu se bucura de o uriasa popularitate pe retelele de socializare, gratie fotografiilor controversate pe care le publica. Acest lucru nu il face insa fericit. Cantaretul este nemultumit ca primeste mai multe aprecieri pentru fotografiile sale, decat pentru activitatea sa artistica. "Am postat tampenia asta acum 3 zile... Nu e cine stie ce poza... E chiar o idiotenie fara noima... Am pus insa un comentariu inspirat: "I'm your bitch!". Stiam ca va face valva. 83.000 de oameni au vazut aceasta poza. Cand scot o piesa noua, va pi***i pe ea", a scris, suparat, Traiastariu. "Voi vreti numai circ, scandal, porno, chilotareala. Asta vreti, asta primiti", a continuat acesta, citat deLibertatea.

La 47 de ani, diva sexy s-a combinat cu ex-ul Rocsanei Marcu. Actrita si cantareata Ramona Badescu este stabilita de foarte multi ani in Italia, acolo unde a si fost casatorita cu un baron, dar in ultima vreme petrece destul de mult timp pe plaiurile mioritice, iar motivul se pare ca este Narcis Godeanu, unul dintre cei mai chipesi avocati din showbiz-ul autohton.Cancana filmat-o pe actrita, alaturi de noul ei iubit, care incerca din rasputeri sa-si ascunda fata. In schimb, Ramona nu avea nici o retinere, era foarte entuziasmata de noua relatie, iar fata ei radia de fericire. Desi spunea la un moment dat ca prefera italienii in defavoarea romanilor, deoarece din punctul ei de vedere italienii sunt o garantie, se pare ca intre timp cantareata si-a schimbat parerea.

L-am prins! Ce face iubitul Madalinei Ghenea la prima ora a diminetii. Dragostea trece prin stomac si in cazul milionarilor. O fi Madalina Ghenea frumoasa si sexy, dar astea nu tin de foame asa cum o face o saorma cu de toate. Iubitul oltencei, milionarul Matei Stratan, a dat iama in fast food-ul de la Dristor. Din iunie incoace, Madalina Ghenea (28 de ani) ne tine pe jar cu proaspata ei relatie, etalandu-si pe retelele de socializare fotografii intime, in compania tanarului Matei Stratan (29 de ani). S-au pozat in vacante de lux, in restaurante de cinci stele, in pat, in piscina, in palatul seniorului Dan Stratan, situat pe bulevardul Dacia din Bucuresti si evaluat la 10 milioane de euro, informeazaClick.

Beyonce s-a ranit la ureche in timp ce canta. Cum a reactionat cand a vazut ca sangereaza. Beyonce pare sa fie de neoprit. Cantareata s-a ranit la ureche, in timpul unui concert, dupa ce un cercel s-a rupt. Desi sangera, Beyonce a continuat sa cante ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. In timp ce interpreta piesa "Haunted", Beyonce a realizat ca urechea stanga ii sangereaza, insa nu a atras atentia asupra acestui fapt. Este posibil ca artista sa isi fi smuls din greseala unul dintre cercei ori acesta s-a prins in parul ei, in timp ce dansa. Ea si-a dus degetul la ureche, a observat ca sangereaza, insa a continuat sa cante ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, noteazaLibertatea.