Ce gesturi scarboase fac vedetele atunci cand cred ca nu le vedem. VIP-urile uita de eticheta in viata de zi cu zi, cand nu sunt in lumina reflectoarelor. Degete in nas, "bilute", scobit in dinti, scarpinat in zone intime, gesturi care le nu le fac cinste si pe care fotoreporterii Click! le-au surprins in detaliu. Andreea Popescu (32 de ani), fosta dansatoare a Deliei, nu era foarte sigura daca deodorantul ei a fost eficient, asa ca si-a adulmecat axilele in plina strada. Probabil mirosul de transpiratie a pus-o pe ganduri. Nici fostul ei iubit, Liviu Varciu (35 de ani) nu a fost singur daca are "tot bagajul" intre picioare, asa ca a simtit nevoia sa-si pipaie dotarile, potrivit Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Abdomenul Biancai Dragusanu, subiect de controversa. Cum arata dupa operatia de cezariana. Abdomenul Biancai Dragusanu a fost un subiect de controversa inca de cand vedeta a adus pe lume primul ei copil. Dupa ce si-a ascuns burtica de gravida, Bianca a inceput sportul la o saptamana dupa ce a nascut, iar acum, dupa aproape o luna, si-a etalat trupul cu totul. Desi cele mai multe mamici au dureri o lunga perioada dupa o operatie de cezariana, abdomenul Biancai Dragusanu pare sa poata indura mult mai mult. Cel putin asta arata si sustine iubita lui Victor Slav. Ea s-a filmat in timp ce isi facea un tratament impotriva celulitei si care ajuta la recapatarea fermitatii pielii, anunta Libertatea.

Super-fotografii calde interzise cardiacilor! Cel mai sexy posterior al unei vedete din Romania. Nu mai exista nicio indoiala ca Anna Lesko e o aparitie cat se poate de sexy, insa cantareata ne-a convins inca o data ca asa este. Pe Anna toata lumea o remarca oriunde ar fi, nu doar atunci cand paseste pe scena. Asta deoarece imaginea sa s-a dovedit a fi, pe parcursul anilor, una atent intretinuta. Atunci cand nu imbraca vreo tinuta extravaganta pentru vreun concert sau videoclip, artista cu origini peste Prut apare natural in ipostaze cat se poate de sexy, relateaza Cancan.

Alex Velea si graviduta Antonia, jocuri fierbinti printre asternuturi. Nu este pentru prima data cand Antonia (27 de ani) si Alex Velea (32 de ani) isi duc dragostea dincolo de intimitatea cuibului lor. Si nu este pentru prima data cand frumoasa bruneta apare intr-un clip al iubitului sau. Mai mult, se urmeaza un scenariu asemanator cu cel pentru videoclipul piesei "Defectul tau sunt eu". Este vorba despre burtica de gravida a solistei. Daca in 2014, aceasta era insarcinata cu Doiminic, baietelul de aproape doi ani care le insenineaza vietile ei si lui Velea, pentru "Dulce impacare", cei doi iubiti nu au vrut sa scape ocazia de a filma si cu cel de-al doilea lor mostenitor, scrie Click.

Operatiile estetice ale Madalinei Ghenea. "Mi-am taiat fata ca sa...". Operatiile estetice ale Madalinei Ghenea au fost un subiect controversat multa vreme. Una dintre cele mai frumoase romance a fost acuzata de nenumarate ori ca a apelat la interventiile chirurgicale pentru a-si schimba infatisarea. Bruneta a rabufnit pe contul de socializare. Operatiile estetice ale Madalinei Ghenea despre care multa lume a vorbit, se pare ca nu ar exista, dupa cum spune chiar celebrul fotomodel. Frumoasa romanca, ajunsa acum actrita in Italia, dezminte in totalitate ca ar fi apelat la bisturiu, informeaza Libertatea.