Filmarile pentru Revelionul de la Antena 1 s-au lasat, anul acesta, cu o serie de intamplari mai mult sau mai putin fericite, care le-au dat mari emotii celor prezenti, artisti sau spectatori. Grabit sa ajunga la un concert, Pepe i-a aplicat Oanei Zavoranu un sut in posteriorul bombat, iar Fata Morgana si-a rupt mana in direct, fiind transportata imediat la spital cu o ambulanta.

Anul acesta, Dan Negru va prezenta pentru a noua oara Revelionul, urmand sa inregistreze un nou record printre moderatorii de televiziune din intreaga lume si sa intre, astfel, in prestigioasa Guiness Book.

Cum era de asteptat, intamplarile mai mult sau mai putin hazlii nu au intarziat sa apara la filmarile care au avut loc saptamanile acestea. De departe, cea mai gustata de public a fost faza in care celebrul cuplu format din Oana Zavoranu si Pepe s-a dat in spectacol la propriu.

Deoarece consoarta sa nu-si mai incapea in piele in postura de Alba-ca-Zapada si tot vorbea necontenit de cateva minute bune, Pepe, grabit sa ajunga la un concert, a scos-o pe aceasta in suturi din scena.

Integral in Click.