Pentru ca pe 9 decembrie a implinit 40 de ani, Dan Diaconescu are nevoie de o noua provocare. Una mai cuminte, ce-i drept. Dupa ce a transformat OTV-ul intr-un succes financiar, realizatorul de televiziune vrea sa mai incerce si altceva. Urmatoarea sa tinta este o televiziune muzicala. Inca nu s-a hotarat daca sa puna bazele uneia sau sa o cumpere. Cert e ca acesta va incerca sa aduca la noua televiziune nume importante din showbizul romanesc, pentru a-i asigura succesul din start. Vedetele autohtone vor avea, astfel, un nou post unde isi vor putea prezenta videoclipurile.

Cat priveste OTV, Dan Diaconescu este in continuare in cautare de investitori, desi in urma cu doua luni a aparut pe piata informatia potrivit careia Sorin Ovidiu Vantu a cumparat 20% din actiunile postului, pentru suma de 20 de milioane de euro. Dan Diaconescu a dezmintit apoi aceasta stire.

Este adevarat ca patronul OTV vrea sa vanda o parte din televiziune, dar mai intai doreste sa se inregistreze la bursa. Acest lucru este imposibil acum, deoarece detinatoarea licentei audiovizuale a postului OTV este Ocram Televiziune SRL, al carei unic asociat este Dan Diaconescu. Mai intai, trebuie ca societatea sa aiba cel putin doi actionari.

Integral in CanCan