Presa a fost cu ochii pe fiecare miscare a lor, dornica sa surprinda aspecte inedite ale vietii lor intime. Au ocupat pagini intregi in publicatiile mondene, au fost obiectul speculatiilor si al barfelor, dar au rezistat impreuna si, cu siguranta, ne vor mai oferi subiecte savuroase si in 2008. Pana atunci, sa trecem in revista cele mai mediatizate cupluri ale anului ce tocmai se incheie.

Incepem cu un cuplu plin de surprize, care se afla in atentia presei de cativa ani, insa in 2007 au fost parca si mai prezenti in ziarele si revistele mondene. Poate pentru ca, in luna octombrie, s-a nascut primul lor copil, Maximus Mihai. Ati ghicit deja, e vorba de nabadaiosii Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana.

Inceputul anului i-a prins impreuna, dupa cea mai recenta despartire, petrecuta la sfarsitul lui 2006. Iarna si primavara lui 2007 au debordat in stiri despre o eventuala nunta intre Bahmu si Prigoana, care nu par sa se grabeasca din nou la starea civila. A urmat reality-show-ul lor de la Antena 1, care a inregistrat audiente uimitoare.

Anul acesta le-a adus cea mai mare realizare impreuna de pana acum: baietelul lor. Noi am scris, iar voi ati citit, toata vara, articole pe tema sarcinii Adrianei, apoi despre plecarea lui Prigoana in America, despre revenirea lui in tara si, in final, au culminat cu nasterea lui Mihai si, bineinteles, cu detalii legate de primele zile din viata lui. Un lucru e cert, prin tot ce fac si spun, Bahmu si Prigoana se numara printre cele mai mediatizate cupluri mondene autohtone.

Doua personaje cel putin la fel de celebre sunt Irinel si Monica Columbeanu. Si viata lor a fost tocata marunt de ziaristi si paparazzi inca de cand au decis sa traiasca impreuna, dar inceputul lui 2007 le-a adus un plus de mediatizare, odata cu nasterea primului lor copil.

Tot poporul a privit in direct la televizor, cu rasuflarea taiata, venirea pe lume a Irinei, bebelusul-vedeta inca din fasa. A umat apoi botezul, descris in detaliu intr-o serie de cronici mondene, si articolele aferente primelor luni de viata ale Irinei. Bomba anului, in ce-i priveste pe Columbeni, a fost celebrul filmulet in care practicau sex oral intr-un restaurant.

Ne asteptam si in 2008 la noi isprave ale cuplului, pe care sa le comentam cu nesat, asa cum am facut-o si pana acum.

Andelina si Cristi se casatoresc in 2008

Adelina Elisei si Cristi Chivu sunt impreuna din vara acestui an. Sigur, odata ce a devenit iubita lui Chivu, Adelina, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 3, a trebuit sa-si asume toate inconvenientele expunerii sale publice. Din vara si pana acum s-au scris despre ei stiri diverse, insa cea mai importanta a aparut de curand pe site-ul oficial al fotbalistului.

Cristi si-a anuntat fanii ca a cerut-o in casatorie pe iubita lui, care a acceptat fara sa clipeasca. Cateva zile la rand, ziarele s-au caznit sa afle detalii despre nunta, nasi si planuri de facut copii. S-a aflat ca vor face petrecerea in iulie 2008, in Romania, si ca aparitia unui mostenitor nu e departe.

Cu siguranta, despre Cristi Chivu si Adelina Elisei veti citi si mai mult la anul, mai ales daca stirista se va grabi sa-l faca tatic pe sportiv.

Daca luam una din cele mai cunoscute vedete de televiziune din Romania si ”regele rock’n’ roll-ului romanesc”, rezulta o pereche care se afla in permanenta pe primele pagini ale publicatiilor despre vip-uri.

Andreea Marin si Stefan Banica jr au atins, in 2007, apogeul mediatizarii lor, atat prin prisma realizarilor profesionale, cat si a partii intime a vietii lor de cuplu. Au jucat impreuna intr-un film realizat la Hollywood, lucru care le-a sporit aparitiile in media. Apoi, s-au mutat in casa noua, tema pentru o alta serie de articole. Dar, desigur, cel mai discutat aspect a fost sarcina Andreei.

Inca dinainte ca vedeta sa o confirme, au aparut speculatii despre aparitia unui mostenitor al celor doi. Prezentatoarea ”Surprizelor” a tratat cu discretie acest subiect, dar nu a putut tine in frau presa atunci cand Ana Violeta a venit pe lume. Toate ziarele din Romania s-au chinuit sa obtina o exclusivitate legata de cele trei vedete.

Andreea si Stefan si-au dorit ca macar aceasta parte a intimitatii lor sa ramana neatinsa, asa incat va mai dura o vreme pana cand vom vedea cu cine seamana Violeta.

Integral in Gardianul