Primele fotografii cu Andreea Marin dupa ce a facut publica separarea de Tuncay. A depus divortul, dar nu se desparte si de verigheta! Andreea Marin a socat pe toata lumea cand a anuntat ca povestea ei de dragoste cu medicul de origine turca s-a sfarsit, iar acum urmeaza divortul. Fosta "zana a surprizelor" a dat vestea ca ea si Tuncay Ozturk vor divorta, in dimineata de joi, desi nimeni nu se astepta ca lucrurile sa se termine astfel. Mai ales ca cei doi s-au straduit o perioada sa devina parinti. Totusi, Andreea Marin si-a luat inima in dinti si a spus intregii lumi prin ce trece, iar aceasta perioada cu siguranta nu e una simpla pentru femeia de televiziune. Din nefericire, insa, in aceste poze exclusive pe care le vedeti se poate observa ca este cat se poate de trista. Lucru absolut firesc cand vorbim de o despartire. Parea chiar ca a plans, iarasi o reactie normala pentru o femeie mai ales care sufera intens din dragoste si care tocmai a trecut printr-o deceptie. E foarte posibil sa fi facut asta chiar inainte sa se dea jos de la volanul masinii. Asta deoarece a purtat tot timpul ochelari de soare, avand o expresie mahnita pe chip, scrie CanCan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Bianca Dragusanu are o fetita, copie fidela a lui Victor Slav. "Nu are nicio legatura cu mine" Bianca Dragusanu a socat pe toata lumea in momentul in care a recunoscut ca este insarcinata, insa cei mai carcotasi au comentat chiar si atunci cand au aflat ca Bianca Dragusanu are o fetita, pe care a botezat-o Sofia Natalia. Abia cand au aparut poze cu micuta, spiritele s-au mai calmat, insa tot au existat voci care au afirmat ca nu este copilul ei si ca avut mama surogat. Bianca recunoaste ca uneori are impresia ca, desi ea a nascut-o pe Sofia, nu are nicio contributie. De aceeasi parere este si Victor Slav care, mandru de fericire, declara ca Sofia este bucatica rupta din el si ca nu mosteneste nimic de la mama ei. Poate pe viitor, la cum se prezinta lucrurile, sa-i mosteneasca pasiune pentru haine, accesorii si lucruri de calitate, anunta Libertatea.

Dani Otil a ajuns pe scena iUmor. "Sunt platit sa mint si sa insel". O prezentare aparte pentru Dani Otil la iUmor, unde a intrat in contact cu Delia si Cheloo, dialogul dintre ei putand fi vazut in editia de duminica. Dani Otil a ajuns pe scena "iUmor", unde a intrat in contact cu Delia si Cheloo, iar dialogul dintre ei va fi prezentat in editia de duminiza a emisiunii. Matinalul are parte de o prezentare aparte.. "Dani Otiiil", anunta voice-over-ul si pe scena de la iUmor urca un concurent care parca ar fi, parca n-ar fi prezentatorul de la Neatza. "Eu sunt. Si cel care seamana cu mine prezinta Neatza", va glumi concurentul obisnuit sa fie confundat sau comparat cu prezentatorul de la Antena 1. Mai mult decat atat, Delia va recunoaste in gesturile sale, in felul sau de a rade sau de a vorbi multe dintre particularitatile personalitatii lui Dani Otil si pentru o vreme se va minuna de asemanarile dintre cei doi. "Mi se pare ca esti deosebit de carismatic, iar faptul ca nu realizezi acest lucru te face si mai carismatic!", ii va spune ea. "Creez iluzii si adevaruri false. Cu alte cuvinte sunt platit sa mint si sa insel", se prezinta concurentul in culise, relateaza Libertatea.

Asistenta sexy, operata la nas pe pilele lui Tuncay? Divortul dintre Andreea Marin (41 de ani) si Tuncay Ozturk (30 de ani) a readus-o in prim-plan pe asistenta medicului fizioterapeut, cu care acesta lucreaza la clinica din Primaverii. Sandra (25 de ani) a fost pozata in compania lui Tuncay, fie la cumparaturi, fie in masina, pe post de sofer personal. Tanara din Ramnicu Valcea are un fizic de invidiat si un chip placut, atuuri suficiente pentru ca orice barbat sa o placa. De aceea e si banuita ca ar fi "subrezit" mariajul dintre Marin si Tuncay. Pe Facebook, Sandra isi etaleaza trupul subtirel, dar si noul nasuc, operat anul trecut. Nu a fost o rinoplastie de fite, ci de nevoie, pentru ca blonda a trecut printr-un cosmar in dimineata zilei de 4 iulie 2015, cand a fost agresata la iesirea dintr-un club, scrie Click.

Cum i-am filmat pe Adrian Enache si Iuliana Marciuc. S-au despartit?! Fara doar si poate, cele mai mari realizari ale lui Adrian raman cei doi copii pe care ii are: pe Diana, din mariajul pe care l-a avut cu prima lui sotie, Corina, de care a divortat in 2009, dupa 14 ani de relatie, pentru a putea fi cu Iuliana Marciuc, cu care are un copil, David, in varsta de 10 ani. Totusi, desi povestea lor de iubire a trecut peste atat de multe obstacole, lucrurile nu par sa fie deloc in regula intre Adrian Enache si Iuliana Marciuc, drept dovada ca, in ultima perioada, au fost vazuti in public doar separat. CanCan.ro a filmat-o pe Iuliana Marciuc in timp ce isi lua fiul de la scoala, iar fosta vedeta de televiziune parea sa fie foarte ingandurata, in timp ce partenerul ei de viata intra intr-un restaurant, alaturi de o misterioasa blondina, semn ca are o pasiune pentru femeile care au aceasta nuanta de par! Mai mult decat atat, surse din anturajul celor doi au declarat ca povestea de iubire dintre Adrian Enache si Iuliana Marciuc a luat sfarsit, chiar daca oficial nu au recunoscut inca nimic. Desi a fost considerat ani de zile drept un adevarat Don Juan, Enache parea sa se fi linistit alaturi de femeia care a avut rabdare ani de zile, asteptand ca acesta sa divorteze, insa iubirea lor pare ca nu a rezistat, asa cum spera Iuliana Marciuc.