Andreea Balan, cu sfarcul la vedere? Cum a facut-o de ras presa britanica. Numele Andreei Balan (32 de ani) a ajuns in presa britanica, si nu intr-un articol care ii promoveaza concertele sau melodiile. "Star-pop sufera o gafa vestimentara rusinoasa in direct - dar nu isi da seama ca este descoperita", titreaza publicatia The Mirror. "Cantareata romana Andreea Balan canta la televizor in timpul unei emisiuni de maxima audienta cand maioul a tradat-o", scrie The Mirror. Jurnalistii britanicii scriu ca vedeta noastra ar fi ramas cu sfarcul la vedere in timp ce dansa pe ritmurile melodiei "Habibi", informeaza Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Adelina Pestritu a cedat nervos dupa despartirea Speak. "N-am cerut nimanui parerea despre...". Adelina Pestritu a cedat nervos dupa despartirea Speak. De cand a ramas singura, fanii nu s-au putut abtine sa nu o "intepe' cu diferite comentarii rautacioase. De data asta insa, vedeta le-a dat replica. Adelina Pestritu a cedat nervos si le-a inchis gura fanilor, atunci cand acestia au purtat discutii aprinse pe contul de socializare. "Lasati-o in pace cu opiniile vostre despre relatii! Sigur nu le vrea si este viata ei, face ce vrea cu ea!", a scris unul dintre fani. "Stiti ceva!??? Lasa-ne in pace, sa ne spunem parerea! Daca nu ii va placea, le va sterge sau bloca!", a raspuns alt fan, citat de Libertatea.

Iulia Albu a dat cartile pe fata despre scandalul cu fostul sau sot: "A venit momentul sa va spun eu adevarul". Razboiul dintre Iulia Albu si fostul ei sot pare sa ia o noua intorsatura. Dupa ce modista a facut public contractul apartamentului in care locuieste, iar dupa ce Mihai Albu a spus ca a primit respectiva casa in urma partajului de la divort, apar noi detalii. In aceasta seara, Iulia Albu a fost cea care a dat cartile pe fata despre razboiul pe care il duce cu fostul ei sot. De asemenea, la mijloc ar fi problema apartamentului in care momentan locuieste jurata de la "Bravo, ai stil!", relateaza Cancan.

Fite de Monte Carlo! Cum se imbraca Mihaela Radulescu in vila cu vedere la mare. O seara obisnuita de week-end pentru Mihaela Radulescu, in fata televizorului, la un nou episod din serialul preferat. Mai putin obisnuita e tinuta vedetei, care pare sa se gandeasca numai la fotografiile pe care vrea sa le posteze pe retelele de socializare. Altfel cum s-ar explica alegerea Mihaelei, de a purta o caciula in interior? Vedeta a publicat recent pe contul personal de Instagram o fotografie in dreptul careia a scris ca se pregateste pentru o seara de film in familie, scrie Click.

Adela Popescu l-a amenintat cu divortul pe Radu Valcan. Reactia acestuia este incredibila. Adela Popescu marturiseste ca a facut o criza de nervi in momentul in care sotul ei, Radu Valcan a venit si i-a spus ca pur si simplu vrea sa taie salcia pe care ea o iubeste atat de mult. Adela Popescu l-a amenintat cu divortul pe Radu Valcan, iar acesta a si reactionat. Vedeta tv a declarat pe pagina sa de socializare ca Adela chiar a avut o zi proasta din cauza gestului sau. "Am vrut sa o fac fericita, dar i-am stricat ziua. Eu zic ca am dreptate", scrie Radu Valcan pe Facebook. Adela a povestit ca nu i-a venit sa creada in momentul in care a anuntat-o ca va taia salcia, potrivit Libertatea.