Oana Sarbu lanseaza un album de laude cantate aduse lui Dumnezeu. S-a reprofilat pe... rugaciuni. Premiera absoluta, cu ajutorul Arhiepiscopiei Ramnicului, solista a inregistrat deja 25 de poeme-rugaciuni care au fost puse pe muzica special compusa pentru respectivul proiect muzical - laude aduse lui Dumnezeu pe ritmuri laice, pana la pop si chiar bossa-nova. Dupa lansare, eveniment ce va avea loc probabil in sezonul colindelor, luna decembrie a.c., ineditul sau disc va fi de gasit la biserici ori in librarii, scrie Libertatea.ro.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Charlize Theron s-a ingrasat 15 kilograme pentru rolul sau din Tully. Cand un actor arata mult prea bine pentru a interpreta un rol anume, nu mai ramane decat sa se conformeze si sa se transforme pentru el. Charlize Theron a facut acest lucru in Monster (2003), cand s-a ingrasat 20 kilograme si-a vopsit parul si a purtat proteza dentara, rol care i-a adus si singurul Oscar, si face acest lucru si acum, in filmul Tully, unde va juca in rol principal in rolul unei mame care tocmai a nascut. Asadar, nu in cea mai buna forma fizica a sa. Constienta de faptul ca Academiei ii plac transformarile, iar acest lucru i-ar mai putea aduce un premiu, Charlize si-a luat foarte in serios rolul si s-a ingrasat 15 kilograme, potrivit revistei Glamour.

Alexandra Burda, o frumoasa blonda, s-a iubit cu starul Cristiano Ronaldo, pe cand acesta era implicat intr-o relatie cu frumoasa Irina Shayk. Romanca, model de profesie si cintareata, locuia atunci in Madrid, acolo unde au stat ani buni. "Da, intr-adevar, s-au scris multe pe acest subiect, atat in tara, cat si in strainatate. S-a intamplat datorita faptului ca avem prieteni comuni. Nu am vorbit niciodata despre barbatii din viata mea, nu sunt genul sa imi expun relatiile. Am avut putine relatii importante in care am investit timpul meu. Nu sunt adepta relatiilor scurte, nici a aventurilor de-o noapte (...) N-as putea niciodata sa fiu amanta, pentru ca nu imi place statutul de amanta, vreau sa fiu cea mai importanta in viata unui barbat, nu doar una dintre ele", scrie Fanatik.ro.

Incendiar. Anna Lesko apare goala in noul videoclip. Anna Lesko (37 de ani) isi promoveaza noua piesa extrem de sexy. Artista apare goala pusca intr-un videoclip incendiar. Imediat dupa postarea filmuletului pentru promovarea piesei, "Jumatate", fanii sunt in extaz. Focoasa rusoaica a filmat goala pentru cel mai recent videoclip. Mai mult, artista isi atinge trupul provocator si pune la grea incercare imaginatia barbatilor. Clipul este filmat alb-negru si usor blurat ceea ce confera un plus de mister aparitiei artistei. "Ai zis ca imi esti jumatate, dar m-ai iubit doar pe jumatate", a scris Anna pe profilul sau de Facebook, potrivit evz.ro.

Daniela Crudu a facut legea la Atena. A refuzat sa intre in emisie fara translator de limba romana. Daniela Crudu a facut legea la Atena. Pentru cateva zile, atat cat s-a aflat pe taram grecesc in "vizita de lucru", Daniela Crudu si-a jucat perfect rolul de vedeta ce tine la statutul ei. Cruduta a facut legea in Grecia si a amenintat ca, daca nu i se aduce un translator de limba romana, asa cum fusese stabilit inca de acasa, ziaristii eleni pot sa-si ia adio de la emisunea la care urma sa participe. In programul celor trei zile de filmari facute in capitala Greciei a fost planificata si prezenta Danielei la un post de televiziune din Atena. Ziaristii eleni aflasera de focoasa bruneta de prin tabloidele britanice, au preluat stirile iar rezultatul a fost unul uimitor: audientele au sarit in aer, scrie Libertatea.ro.