Imaginile care o vor innebuni pe fosta consiliera prezidentiala. Adelina Pestritu... cu frumuselul Elenei Udrea! In luna mai, anul 2010, Adelina Pestritu anunta ca divorteaza de Liviu Varciu, acuzandu-l de infidelitate, desi mariajul lor nu daduse semne ca ar avea probleme. Cei doi s-au despartit cu mare tam-tam, insa, ceea ce nu a stiut nimeni, este ca bruneta s-a consolat, la doar cateva luni distanta, in bratele altui barbat, al carui nume nu era de interes pentru presa mondena de la acea vreme: Adrian Alexandrov, nimeni altul decat actualul iubit al Elenei Udrea! Desi acum toata lumea stie ca el este cel care a "consolat-o" pe fosta consiliera prezidentiala, dupa relatia esuata cu Valentin, se pare ca acesta exersa rolul de cavaler salvator pentru domnite suferinde inca de acum sase ani, atunci cand s-a amorezat de Adelina, relateaza CanCan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Andreea Antonescu are viata... grea la 42 kg: "Nu urca liftul cu mine si nu mi se deschid usile glisante" Andreea Antonescu nu a avut niciodata fluctuatii de greutate, in schimb, tocmai din cauza celor 42 de kilograme, pe care le detine, a ajuns sa se blindeze cu genti pentru a evita diverse situatii incomode in public. Mignona cantareata are o silueta de invidiat fara sa faca vreun efort. Nu merge la sala, nu tine vreo dieta, insa are parte de un metabolism excelent care ii asigura o greutate constanta. Vedeta a facut senzatie, joi seara, la evenimentul aniversar al magazinului detinut de creatoarea de moda Simona Iacob, unde a fost complimentata pentru modul in care arata. Din pacate, cantareata are parte si de momente stanjenitoare, anunta Libertatea.

Andreea Marin divorteaza din cauza acestei thailandeze sexy? Andreea Marin (41 de ani) a anuntat joia trecuta divortul de sarmantul turc Tuncay Ozturk, mai mic decat ea cu 11 ani, iar toti au dat vina pe asistenta lui cu talie de viespe si cu mult mai tinerica. Se pare insa ca blondina a fost doar picatura care a umplut paharul, caci lui Tuncay ii mai ramasese gandul si la o superba thailandeza, alaturi de care s-a fotografiat imbratisat, cu un an inainte sa-i ceara "Zanei" mana. Noi picanterii ies la iveala privind viata aventurierului Tuncay Ozturk, fizioterapeutul turc stabilit de trei ani in Romania, odata cu oficializarea relatiei cu Andreea Marin. In lunga lui lista de admiratoare, de pe toate meridianele, figureaza si o thailandeza frumusica- foc, pe care a cunoscut-o si personal, in septembrie 2012, cand a participat la un seminar pe teme medicale, desfasurat in tara ei natala, scrie Click.

Motivul pentru care Printul William nu poarta niciodata verigheta. Dupa ce fanii au fost curiosi sa afle de ce Printul William si Kate Middleton nu se tin niciodata de mana, acum au o noua dilema: de ce Ducele de Cambridge nu poarta nicioata verigheta? In 2010, cand a fost ceruta de sotie, Kate Middleton a fost surprinsa cu un inel de logodna spectaculos, a carui piatra este un safir albastru inconjurat de mici diamante, dar si cu o puternica valoare sentimentala pentru Printul William. A fost inelul de logodna al mamei sale, Diana de Wales, decedata in 1997. Un an mai tarziu, in 2011, Kate Middleton si Printul William s-au casatorit in cadrul unei ceremonii fastuase care a avut loc la catedrala Westmister din Londra, in fata a peste 1.900 de invitati. Ceea ce putini stiu, insa, este ca in ziua nuntii nu a existat un schimb de verighete, deoarece Printul William a decis sa nu poarte una. El a declarat atunci ca nu i se pare o traditie obligatorie, ci mai degraba un obicei demodat, relateaza Unica.

Americanca Anamaria Prodan a luat o decizie "made in Romania": "Votul meu merge la Hillary Clinton!" Printre romanii cetateni americani care se pregatesc sa-si exprime preferinta in legatura cu cel pe care il doresc presedinte al Statelor Unite, se numara si Anamaria Prodan care si-a castigat dreptul de vot. Aceasta este destul de radicala in ceea ce priveste optiunea ei si este convinsa ca fara Hillary Clinton istorica democratie americana ar avea de suferit. Chiar daca a urmarit campania de acasa, din Romania. Pe 9 noiembrie, americanii vor sti cine ii va conduce in urmatorii patru ani. Cetatenii Statelor Unite isi vor fi exprimat preferintele, iar electoriiisi vor fi facut treaba. Donald Trump sau Hillary Clinton isi vor incepe mandatul pe 20 ianuarie. Printre cei cu drept de vot pe taramul american se numara si Anamaria Prodan, cetatean cu acte in regula din 2008. Sotia lui Laurentiu Reghecampf a urmarit campania electorala din ziua 1 si este foarte determinata in ceea ce priveste optiunea ea. "Imi place Trump ca om de afaceri, dar este foarte radical. America este recunoscuta ca o tara libera. Nu poti sa reactionezi asa, daca doresti sa conduci America. Trebuie un diplomat in fruntea Americii, un om abil, nu un dictator. America nu are nevoie de un dictator", a declarat Prodanca, citata de Libertatea.