Pregatirile pentru noaptea de Revelion au intrat in linie dreapta. In vreme ce multe dintre VIP-urile autohtone au ales sa-si petreaca noaptea dintre ani departe de tara, exista si o categorie care a preferat sa se distreze in Romania, impreuna cu prietenii.

Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc petrec Revelionul la Paris. Cu toate ca gurile rele nu le dadeau prea multe sanse de reusita, iata ca frumosul cuplu rezista in continuare si, din cate spun cei din anturajul lor, legatura lor este din ce in ce mai profunda.

Elena si Andrei au mai fost plecati o data, anul acesta, in strainatate, in Germania, la Premiile MTV. De aceasta data, Andrei s-a hotarat sa-si duca iubita in cel mai romantic oras din lume, unde vor merge impreuna cu cativa prieteni si se vor caza la un hotel de lux din centrul Parisului.

Petre Roman o duce pe Silvia in Croatia

Petre Roman a ales sa-si petreaca noaptea dintre ani in Croatia, alaturi de iubita lui, Silvia Chifiriuc. Fostul demnitar prefera aceasta tara din mai multe motive, unul dintre ele fiind faptul ca acolo nu-l recunoaste nimeni si se poate distra in voie. Se pare ca relatia fostului premier cu frumoasa lui prietena merge foarte bine, Silvia dovedin-du-se o femeie foarte intelegatoare. Apropiatii celor doi spun ca tanara l-a cucerit deoarece nu este cicalitoare, abordeaza orice problema cu foarte multa maturitate si prefera aceleasi genuri de distractii ca si Petre. Cei doi vor pleca azi din tara.

Integral in Libertatea.