Teo este tratata regeste de sefii postului Prima TV. Chiar daca salariul pe care il va primi este mult mai mic decat al altor vedete de televiziune, moderatoarea se bucura de conditii de lucru rar intalnite in Romania. Lui Teo ii va fi pus la dispozitie un apartament de serviciu, in apropierea studiourilor din Giulesti, utilat si mobilat dupa preferintele sale.

Desi multi au condamnat-o pentru decizia de a se muta la postul Prima TV, spunand ca ar fi un regres pentru cariera sa, iata ca Teo este mai mult decat nerabdatoare sa inceapa emisiunea “Teo Live”, pe care o va modera la postul amintit, incepand cu data de 20 ianuarie.

Initial, mai-marii postului au dorit ca show-ul sa fie transmis in prime-time, precum la Romantica, dar, in cele din urma, aceasta se va desfasura in intervalul orar 16.30-18.00, inainte de stiri.

Vedeta a uimit atunci cand, dupa o serie indelungata de negocieri cu Antena 1 a hotarat aproape brusc sa semneze cu Prima TV. Cu atat mai mult cu cat, potrivit unor surse neoficiale, salariul sau lunar va fi de aproximativ 10.000 de euro, adica de patru ori mai mic decat a avut la Romantica TV.

Integral in Click.