Au venit fara lenjerie intima.Parada de vedete, luni seara (7 noiembrie), la premiile MTV EMA (MTV Europe Music Awards). Anticipatul eveniment a avut loc la Rotterdam, in Olanda. Covorul rosu a fost plin de staruri care s-au perindat in fata fotografilor. Celebritatile s-au intrecut in tinute de gala, iar cele care au dat lovitura au fost in centrul atentiei toata seara. Una dintre cele mai apreciate aparitii de la premiile MTV EMA 2016 a fost manechinul Jourdan Dunn (26 de ani). Ea a purtat o rochie stralucitoare, lunga, transparenta, de culoare gri, care i-a lasat la vedere sanii. Liniile rochiei de tip armura, semnata de casa de moda Balmain, i-au evidentiat silueta zvelta, potrivitClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Iulia Vantur s-a dedat la intimitati cu un cantaret celebru cu obligatii. In timp ce doua tari, India si Romania, o dau ca si maritata cu celebrul actor indian Salman Khan, Iulia Vantur s-a dedat la intimitati cu un cantaret celebru de la noi, si el cu obligatii acasa, in compania caruia a petrecut o seara intreaga. Scumpa la vedere de cand sta mai mult prin India si absolut pretioasa cand vine vorba despre intruniri mondene, Iulia Vantur si-a petrecut seara de duminica intr-un cunoscut local bucurestean, la un pahar de vorba. Companion de rang inalt i-a fost celebrul don Juan autohton Dan Bittman cu care a parut ca are o relatie foarte apropiata, scrieLibertatea.

Un prezentator TV i-a ridicat bluza colegei si a aratat lumii intregi ce ascunde in sutien. A patit-o in direct! O prezentatoare TV a fost pusa intr-o situatie absolut jenanta de colegul de prezentare, care i-a ridicat bluza si a aratat tot ce ascunde aceasta in sutien. Vanessa Oliveira, in varsta de 41 ani, a patit-o in direct, la TV! Herman Jose Levanta, colegul de prezentare a lui Oliveira, a pus-o pe blonda intr-o situatie absolut jenanta. La un moment dat, Levanta s-a intins catre colega lui, a prins-o de bluza si a aratat lumii intregi ce ascunde prezentatoarea TV in sutien. Blonda a fost socata de gestul necugetat al colegului ei, iar imaginile au devenit virale fiind urmarite de peste 30.000 de internauti, arataCancan.

L-au trecut apele pe Gabriel Cotabita la "Miss Moldova". Solistul Gabriel Cotabita a avut o misiune grea weekendul acesta. El a trebuit sa o aleaga dintre cele 25 de fete sexy pe aceea care merita titlul "Miss Moldova". In fata atator frumuseti, cantaretul ba a zambit, ba s-a fastacit, ba a scos batista sa-si stearga fruntea. Un eveniment dedicat frumusetii s-a desfasurat vinerea trecuta la Centrul de Afaceri si Expozitii din Bacau, iar toata crema showbiz-ului s-a adunat in orasul lui George Bacovia, pentru a o desemna pe Miss Moldova 2016. Douazeci si cinci de moldovence s-au "batut" pentru coroana de miss si au pus juriul in dificultate, noteazaClick.

Ellie White, fotografiata in pat cu Mihai Morar. Ellie White a petrecut o seara in pat alaturi de Mihai Morar. Inedita ipostaza a avut loc in cadrul emisiunii "Rai da' buni", prezentata de cunoscutul om de radio la Antena Stars. Artista a sosit in platoul de televiziune pentru a interpreta noua sa piesa, "Mintea mea", avand ca si element de decor un pat in care doi dansatori din trupa sa executau miscari de dans contemporan. Morar a invitat-o astfel pe indragita solista sa se aseze alaturi de el in pat si, cufundati sub plapuma, au dat startul unor discutii nonconformiste, inclusiv despre viata amoroasa a artistei, relateazaLibertatea.