Anul care tocmai se incheie a avut o recolta bogata de scandaluri si intrigi de culise in high life-ul romanesc. Libertatea va prezinta astazi un top al celor mai gustate si mediatizate conflicte cu care ne-am delectat pe tot parcursul anului 2007.

1. Columbenii, sex oral pe gaura cheii

Un nou sezon spumos din reality show-ul vietii lui Irinel si a Monicai Columbeanu a avut avanpremiera in luna octombrie, pe prima pagina a ziarelor, cu un scandal de toata frumusetea. E vorba de un filmulet realizat pe gaura cheii, in care Monica ii face sex oral lui Irinel intr-un restaurant. Ulterior, Monica Columbeanu a declarat ca filmuletul e un 'trucaj ordinar'.

2. Petre Roman si-a lasat nevasta pentru amanta

La 61 de ani, Petre Roman a revenit la rampa in calitate de 'latino-lover', dupa ce a divortat de sotia sa in luna februarie, pentru o solista obscura si mult mai tanara ca el. Silvia Chifiriuc, interpreta lansata de Jean Constantin, ii canta de cateva luni doar fostului prim-ministru. Cei doi au fost in vacanta impreuna in Croatia si in Spania si s-au afisat pentru prima oara in public luna aceasta, cand au pus in scena un tango plin de pasiune la emisiunea 'Dansez pentru tine' de la PRO TV.

3. "Pistolarul" Adrian Minune s-a insurat cu Cati

Ranit in orgoliu ca a batut 120 de kilometri pana la Pitesti si fosta amanta n-a vrut sa faca amor cu el, Adrian Minune a scos pistolul din dotare si a tras cateva focuri in apartamentul acesteia, in luna iunie a acestui an. Speriata de gelozia manelistului, femeia, pe numele sau Simona, a inceput sa sune nu la politie, ci la televiziune. Oamenii legii au fost si ei instiintati de incident, insa de vecinii alarmati de zgomot.

Povestea s-a incheiat fara urmari penale pentru Adrian, dar cu unele civile: pentru a dovedi ca s-a facut baiat cuminte, interpretul s-a insurat cu Cati, mama copiilor sai. Nunta a avut loc la Palatul Snagov si pen- tru ea s-au cheltuit cateva sute de mii de euro.

4. Mihaela Radulescu vs Andreea Marin: razboiul divelor

Mihaela Radulescu si Andreea Marin si-au incrucisat iar sabiile intr-un numar devenit la fel de traditional ca si colindele lui Hrusca ori spectacolele de Craciun ale lui Stefan Banica jr. Miss Umanitate si Miss UNICEF s-au sicanat in octombrie la posturi tv diferite, in baza unei campanii initiate de Raduleasca pentru a o ajuta pe Teodora, fetita Lianei Stanciu si a lui Mihai Georgescu (Bere Gratis). Andreea Marin a aratat pe post un SMS primit de la competitoare: 'Esti cel mai josnic om pe care l-am intalnit vreodata'.

5. Ioana Basescu a divortat de Bodo

Anul a inceput cu un divort foarte mediatizat - cel dintre Ioana Basescu, fiica presedintelui, si Bogdan 'Bodo' Marin (Proconsul). Cererea de desfacere a casatoriei a fost depusa de Ioana dupa trei ani de convietuire cu solistul trupei Proconsul.

Integral in Libertatea