Romanca asta l-a vrajit pe Donald Trump. Acum traieste ca o regina in Miami. Madalina Popescu (52 de ani), ajunsa Kilani, dupa ce s-a casatorit cu un om de afaceri din Dubai, traieste ca o regina intr-un apartament de lux, pe unul dintre cele mai scumpe bulevarde din Miami. Nu departe de acum cateva luni, numele unei romance a ajuns sa fie asociat cu cel al actualului presedinte al Statelor Unite. Si nu oricum, ci printr-o conjunctura destul de intima. Madalina Popescu, o femeie blonda, cu toate calitatile la ea, l-ar fi cucerit pe magnat in urma cu mai multi ani, insa povestea a iesit la iveala in mijlocul campaniei electorale din SUA, scrie Libertatea.ro.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Seful PSD s-a mutat cu fosta secretara la un an de la divortul de Bombonica! Irina Alexandra Tanase i-a fost asistenta lui Dragnea pe vremea cand politicianul era la comanda Ministerului Dezvoltarii. Deci, intr-un fel, era apropiata de problemele sefului ei de la acea data si, pana la urma, cine ar fi putut sa-i oblojeasca ranile sufletesti mai abitir decat ea, cand stia exact cauza "durerilor"?! Probabil asa a gandit si Dragnea la putin timp dupa divort, chiar daca la 24 de ani (cat are Irina) se presupune ca nu ai o "expertiza" amoroasa solida ca sa scoti din colapsul emotional un barbat de 54, dezvaluie Cancan.ro

Luxul in care se scalda cu nesimtire Kim Jong Un. Kim Jong Un este unul dintre cei mai controversati lideri din lume. Desi poporul sau este sarac, oamenii suferind de foame si lipsa de bani, el este inconjurat de lux. Deseori, liderul Coreei de Nord a fost fotografiat cu obiecte de lux, precum un ceas foarte scump. Kim Jong Un a mai fost surprins chiar in propriul sau avion, de unde arunca o privire panoramica peste tara pe care o controleaza rigid. Contrastul financiar dintre Kim Jong Un si poporul sau este atat de mare incat sotia sa si-a etalat fara probleme o geanta de la o casa de moda cunoscuta, ce valoreaza 10.000 de Euro, scrie EVZ.ro.

Brigitte Sfat: "Primesc cate o poseta pe an dupa ce sunt inselata cu voi, proastelor!" Brigitte Sfat rupe tacerea! Dupa ce Ilie Nastase a fost surprins in compania unei domnisoare misterioase, in timp ce ea isi opera tumorile la Viena, sotia fostului tenismen a anuntat, pe Facebook, ca divorteaza. Acum, s-ar parea ca vedeta a stiut in tot acest timp de asa-zisele aventuri ale sotului ei. Invitata la o emisiune Tv la Kanal D, Brigitte Sfat a povestit ca, contrar parerilor rivalelor sale, Ilie Nastase nu o tine in puf si in daruri, ci munceste pentru tot ceea ce are. "Primesc cate o poseta pe an dupa ce sunt inselata cu voi, proastelor!", a spus ea, adresandu-se femeilor cu care se presupune ca fostul tenismen cocheteaza, dezvaluie Click.

Robert de Niro, dupa victoria lui Donald Trump: "Nu mai pot sa-i dau un pumn in fata, acum e presedinte". Robert de Niro a afirmat ca este dezamagit de victoria lui Donald Trump la alegerile prezidentiale din SUA. Actorul, care l-a criticat aspru pe miliardar intr-o inregistrare realizata in timpul campaniei electorale care a devenit rivala, a afirmat ca trebuie sa ii respecte functia republicanului, din cauza careia nu il mai poate lovi cu "un pumn in fata, relateaza The Guardian. "Nu pot sa il mai lovesc acum, pentru ca este presedinte. Trebuie sa respect acea functie... Ramane sa vad ce va face si cum va actiona in privinta anumitor lucruri.", a spus Robert De Niro, citeaza Libertatea.