Borcea si-a amenintat sotia ca o lasa pe drumuri daca aduce barbati in casa.Detalii-soc din actul depus la notar! Cristi Borcea este pe cale sa isi recapete libertatea asa cum Valentina Pelinel, femeia cu care are un copil nascut in timpul casniciei lui cu Alina, isi doreste. "Alina nu s-a ales cu mare lucru, desi au fost ani in care i-a fost alaturi si a muncit cot la cot cu el. Va pleca din acest mariaj cu 120.000 de euro, cu doi copii, pensia alimentara pentru ei si plata studiilor. Atat. Nici macat o casa nu are", ne-a declarat o sursa din anturajul sotilor Borcea. Se pare ca Alina nu a primit decat permisiunea de a locui vreme de un an in apartamentul lui de la Miami, dar cu o conditie esentiala: sa nu aduca barbati in casa, ori, altfel, zboara de acolo, scrie Libertatea.ro.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Este acelasi om, schimbare uluitoare! Operat estetic cum nu s-a mai vazut, EL este mega influentul milionar roman din spatele Guvernelor si serviciilor secrete! Adrian Petrache zis Seful, unul dintre cei mai bogati romani si un apropiat al celor mai influenti generali din servciile de informatii, totodata tatal lui Alin, fostul sef al Comitetului Olimpic Roman, socheaza si da clasa tuturor, dar mai ales femeilor preocupate de aspectul lor. :) Chiar daca si-a ales o fizionomie aparte - asta daca tot se putea alege - Seful le-a facut pe toate: rinoplastie ( nasul a devenit mai carn), blefaroplastie ( pungile de sub ochi au disparut complet ), botox ca lumea dar si..(aici nu este sigur sigur expertul nostru) un elegant implant de par, scrie Cancan.ro.

Elena Udrea nu renunta la sex cu iubitul tinerel nici macar in postul Craciunului. Elena Udrea (43 de ani) a luat calea bisericii in speranta ca Dumnezeu o va ajuta sa scape de rautatile care s-au abatut asupra ei. Tine post lunea, miercurea si vinerea, iar acum s-a pregatit si pentru postul Craciunului. La intrebarea daca isi va lasa iubitul tinerel fara sex pe perioada postului, Udrea a evitat sa ne dea un raspuns si a ras. Aceasta se iubeste din vara cu Adrian Alexandrov (31 de ani), un frumos manechin, scrie Click.

Cea mai curajoasa aparitie din istoria Operei Romane! Mezzosoprana Andreea Ilie a jucat in costum de baie. Surpriza de proportii in cei 63 de ani de cand s-a inaugurat Opera Nationala Bucuresti! Frumoasa mezzosoprana Andreea Ilie a jucat pe scena, in "Barbierul din Sevilla", in costum de baie. Atitudinea suprinzator de sexi evidentiata pe tot parcursul operei, nu a fost blamata de conservatori, ci aplaudata intens de audienta. Dovada ca cele doua reprezentatii ale piesei, prima premiera a operei in stagiunea 2016-2017, s-au desfasurat cu sala plina ochi, scrie Libertatea.ro.

Viata bate filmul! Se iubesc cu actrite care le-ar putea fi copile. Ei sunt vioara intai in filme, iar ele actrite la debut. Greii scenei romanesti isi intretin succesul profesional si cu iubire proaspata, asa ca si-au luat la brat femei desprinse parca din reviste: frumoase, tinere si sexy. Ioan Carmazan se pare ca s-a cuplat cu o moldoveanca bruneta, care in 2014 a facut furori la "X-Factor". Marii actori si regizori se pot transforma usor din mentori, in iubiti pentru actritele debutante. Tonul a fost dat de regretatul Sergiu Nicolaescu, care a cunoscut-o pe Dana Ionica in 1996, cand aceasta avea 18 ani, iar el 67 de ani, scrie Click.