Iulia Albu, atac la Andreea Balan: "As vrea sa-l vad pe Fuego impodobind-o!". Schimbarea de look a Andreei Balan nu este deloc pe gustul Iuliei Albu, care a dat un verdict dur. Nemilioasa, jurata de la "Bravo, ai stil" i-a transmis artistei prin intermediul blogului ei ca parul afro si nuanta mai inchisa ii dau un aer de "cheap porn". In ultimul an, Balanca si-a schimbat infatisarea de nenumarate ori. A avut parul verde, roz, blond sau in culorile curcubeului, dar asa cum a indraznit acum parca nu am mai vazut-o niciodata. Din blond, artista si-a schimbat podoaba capilara in saten-roscat si a optat pentru bucle afro, potrivitClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Daniela Crudu a facut-o lata. I s-a vazut sfarcul. Daniela Crudu a facut-o lata. A vrut sa le arate fanilor o poza cu ea intr-o ipostaza sexy, cum altfel, dar si-a aratat unul dintre sfarcuri. Daniela Crudu este una dintre cele mai incendiare aparitii din showbiz-ul autohton. Ea si-a obisnuit admiratorii cu ipostaze de adevarata bomba sexy. Nabadaioasa bruneta a postat, pe pagina sa de pe un site de socializare, o fotografie in care apare imbracata cu o tinuta care ii scoate in evidenta bustul impresionant siu decoltaul adanc, noteazaLibertatea.

A imbracat un top din piele neagra si a starnit imaginatia barbatilor. Fiica clarvazatoarei Carmen Harra a fost mereu foarte atenta atunci cand s-a afisat in public, iar intotdeauna a reusit sa starneasca imaginatia curiosilor. Intr-o imagine pe care a facut-o publica in urma cu putin timp, in aceasta seara, Alexandra Harra a demonstrat inca o data ca formele sale demne de invidiat de catre orice domnisoara sau doamna inca au ramas un as pe care il are mereu in maneca. De asemenea, ea a primit aprecieri din partea prietenilor virtuali, dupa ce acestia au vazut imaginea de pe Instagram, scrieCancan.

Schimbare incredibila de look pentru Delia. Delia s-a tuns. Artista a decis sa renunte la pletele in vant in favoarea unei tunsori bob. Delia este una dintre cele mai cameleonice vedete de pe scena muzicala din Romania. De-a lungul anilor, cantareata a trecut prin numeroase schimbari de look. Delia si-a uimit fanii de pe internet cu noul look. Vedeta nu a renuntat la blond, dar a ales sa taie din par. Si a renuntat la o mare parte din plete, alegand sa se tunda bob, informeazaLibertatea.

Vantur isi injecteaza vitamine in scalp pentru a avea parul mai des. Are 36 de ani, un corp fara cusur "sculptat" inca din adolescenta cu sporturi precum volei si baschet, insa tenul Iuliei Vantur a avut nevoie de mici imbunatatiri. Frumoasa ieseanca a apelat la tratamentele nechirurgicale pentru a-si mentine tenul proaspat si tanar pentru iubitul Salman Khan. Daca atunci cand se afla in India apela la tratamente naturiste, precum mierea de albine, iata ca in tara se lasa pe mana specialistei Viviana Iordache. Vedeta a apelat la un tratament destinat reducerii ridurilor fine si remodelarii conturului facial, cu rezultate imediate: luminozitate si fermitate, arataClick.