Fosta dragoste a lui Gica Popescu vrea sa-l divorteze cu orice chip pe celebrul multimilionar Stelu ANRP. Desi relatiile se racisera in urma cu ceva timp, Andreea Nicolau, zisa Milka, a facut ce-a facut si a reintrat in gratiile (sau invers?) celebrului multimilionar Gheorghe Stelian - zis Stelu ANRP, cunoscut in urma devalizarii Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor cu peste 150 de milioane de euro. Stelu este casatorit cu o femeie frumoasa si modesta, impreuna avand doi copii realmente minunati. In paralel insa se pare ca e supus la grele incercari. Din diferite directii, doua directii insa serioase. Pe de o parte de catre o bruneta divortata, care i-a fost de mare ajutor in anii de aur, si iata ca din nou de sexy cometa (caci apare si dispare cu o viteza ridicata) Milka, care se pare ca nu poate uita cadourile de sute de mii primite de la potentul Stelu. Sau, ca sa nu fiu rautacios, nu poate uita cat de frumos, senzual si romantic este barbatul Stelian, scrie Can Can.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Gabriela Cristea isi face la mansarda atelier de croitorie. Loc de munca la domiciliu! Gabriela Cristea se inarmeaza cu rabdare pana la inaugurarea noului camin conjugal, amanata de mai multe ori, intrucat va avea suficient spatiu la mansarda pentru hobby-ul ei: croitoria.Pasiunea vedetei Kanal D pentru haine este sustinuta si de partenerul ei de viata, Tavi Clonda, care asista la episoadele in care bruneta isi concepe diverse vestimentatii. "Prima rochie am creat-o cand aveam vreo 7 ani si am facut-o pentru papusi. Dupa aceea am lasat totul in stand by si, la un moment dat, am zis sa incerc. Cumpar materialele, le am in casa si dupa aceea le invart, le rasucesc si ma joc cu ele. Evident ca ma si inspir, pentru ca nu sunt de specialitate", a declarat, pentru Libertatea, Gabriela Cristea.

Primele asistente tv, la o petrecere mondena. Cum aratau la debut, in urma cu 15 ani. Carmen Bruma si Adina Halas au lansat conceptul de asistenta tv, atat de mult intalnit in zilele noastre. In urma cu 15 ani, cele doua vedete abia se lansau in televiziune. Ele erau "ajutoarele" lui Mircea Badea la o emisiune nocturna de la Antena 1, unde realizator era chiar actualul iubit al lui Carmen Bruma, caruia vedeta i-a daruit intre timp si un baietel, iar joi seara au avut prilejul de a se reintalni. Carmen Bruma si Adina Halas nu au fost doar colege de munca. Pe cele doua le leaga o prietenie lunga care a inceput pe platoul de fimare si a continuat si dincolo de acesta. Dupa experienta Antena 1 si Realitatea Tv, drumurile celor doua s-au despartit. Carmen Bruma a ramas in ograda Realitatea Tv o buna perioada de timp unde a realizat emisiuni pe alimentatie sanatoasa, iar Adina s-a dedicat vietii de familie, anunta Click.

Andreea Marin, primele declaratii depre impacarea cu Tuncay! Andreea Marin, ca o printesa la prima iesire fara partener. Andreea Marin si-a schimbat lookul optat pentru o tunsoare bob, dar miercuri seara a surprins cu o bogata podoaba capilara si o aparitie de printesa. Aflata la un eveniment monden, Andreea a atras privirile tuturor aparitia sa. "Zana" a purtat o rochie albastra, cu un decolteu generos, iar pentru coafura a ales o peruca, inspirata din povestile printese. Andreea a ales sa explice de ce a ales peruca accesorizata cu o coronita cu flori. Gestul Andreei nu a fost de ordin estetic, din solidaritate cu femeile care sufera de cancer. Despre fostul sot, zana nu a vrut sa spuna prea multe, dar a subliniat ca e un capitol incheiat, la care nu va mai reveni niciodata, relateaza Evz Monden.

Povestea Mariei, in acorduri de chitara si in forma de origami. Nicu Alifantis i-a darui chitara pe care si-o dorea. Nicu Alifantis a facut-o extrem de fericita pe Maria, o fetita de 12 ani care vede cu un singur ochi, dar face o multime de minunatii cu ajutorul tehnicii origami, iar in timpul liber canta la chitara. Pentru ca isi dorea enorm un instrument nou, dar parintii nu-si permiteau sa i-l cumpere, copila a primit in dar, chiar de la cantaretul Nicu Alifantis, o chitara nou-nouta. Probabil ca va intrebati cum a fost posibil si care este legatura dintre cei doi? Lucrurile stau cam asa. In urma cu mai bine de doua luni, povestea Mariei a aparut in paginile ziarului Libertatea. Copila, care nu vede cu un ochi, transforma colile de hartie colorata in adevarate opere de arta cu ajutorul tehnicii origami, anunta Libertatea.