Ea a fost marea iubire a lui Fidel Castro. A primit misiunea să-l omoare, dar s-a îndrăgostit de el! Marita Lorenz a trăit o poveste de dragoste incendiară cu Fidel Castro. Fosta spioană a povestit că s-au iubit la nebunie şi plânge că acesta a murit. Supranumită “Mata Hari a Caraibelor”, Marita Lorenz (76 de ani) e în stare de şoc de când a aflat că Fidel Castro a murit vineri, 25 noiembrie, la 90 de ani. Născută dintr-un tată german şi o mamă americancă, fosta spioană susţine că a fost trimisă la Havana de CIA să-l ucidă pe liderul cubanez, pe când avea doar 19 ani. Continuarea in Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Nu e nicio glumă! Cristina Spatar, expulzată din Suedia sub escorta Poliţiei! Am aflat povestea pe care Regina R&B a ţinut-o "la secret" până acum! Anul 2016 a fost unul extrem de dificil pentru Cristina Spătar. Deşi Regina R&B părea să aibă tot ce şi-a dorit după ce s-a căsătorit şi a devenit mămica a doi copii minunaţi, problemele cu legea ale soţului, apoi infidelităţile acestuia, dar şi certurile tot mai dese, au dus la destrămarea mariajului. Însă, deşi a trecut prin clipe dureroase, zâmbetul a răsărit din nou pe chipul cântăreţei, scrie Cancan.

Viral. "Bulibașa pe toate galaxiile", mesaj pentru Victor Fonta. Dragoș Stănescu, "bulibașa pe toată galaxiile", este protagonistul unui videoclip ce a devenit viral pe Facebook. Bărbatul de etnie romă din comuna Ciurea, judeţul Iaşi, cere ca moneda naţională a României să fie schimbată cu euro, potrivit Libertatea.

Încă un bebeluş în showbiz-ul românesc. A dat vestea cea mare: "Presimt că voi avea o fată". Tot mai multe vedete de pe la noi îşi lărgesc familiile, aşa că Dorian Popa nu putea să se lase mai prejos. "În curând presimt că voi fi tată de fată. Da, pentru că aşa am declarat, pentru că, soţul Andei Adam îmi este foare bun prieten, mai am foarte mulţi buni prieteni ale căror iubire au fpcut fete (...) Se repetă treaba. (...)", a declarat Dorian Popa într-o emisiune TV, potrivit RTV.net.

Imaginile care "spun" adevărul despre Diana Dumtrescu! E ca şi măritată! Diana Dumitrescu şi-a regăsit liniştea şi echilibrul alături de milionarul Alin Boroi care are grijă de ea şi o iubeşte la nebunie. Blonda a trecut printr-o perioadă grea după ce a divorţat de Ducu Ion, dar şi-a revenit şi este foarte fericită de când iubeşte din nou, comportându-se chiar ca o femeie măritată, scrie Cancan.