Daniela Crudu, declaratie de dragoste pentru juratul unei emisiuni.Vedetele iau cu asalt bucataria de la "Chefi la cutite"si vor pune la incercare papilele gustative ale celor trei jurati in editia speciala pe care Antena 1 o pregateste de ziua postului. Doua zile la rand, cele mai sexy repezentante ale postului tv vin in fata celor de acasa cu fel de fel de preparate sofisticate pentru a obtine sortul, informeazaClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

"Cupidonul" Ginei Pistol a fost razbunat. Fostul iubit al Ginei Pistol, libanezul Nicola, a fost trimis in judecata pentru acte de violenta dupa ce si-a asmutit bodyguardul asupra unui barbat trimis de Ciprian Marica la inaintare, pe post de "Cupidon". Cu toate ca relatia dintre ea si Nicola s-a terminat de mult timp, Gina Pistol asista acum, siderata, la urmarile unui eveniment din 2011, fara sa-si fi imaginat vreodata ca va escalada pana aici, anuntaLibertatea.

Liviu Varciu a plecat din club cu un barbat. Cu toate ca in cariera a avut mereu succes, iar fanele suspina dupa el de ani de zile, Liviu Varciu a avut parte de ghinion in relatiile amoroase, insa da dovada de o perseverenta iesita din comun si nu renunta la ideea ca intr-o zi isi va gasi sufletul pereche. Artistul nu pierde deloc vremea.Cancanl-a filmat alaturi de o domnisoara, pe care a dus-o direct... acasa.

Sanziana Buruiana, de la fata de judecatoare, la pitipoanca cu 10 in licenta si mama model. Putini sunt cei care isi amintesc parcursul divei dambovitene. Sanziana nu este atat de buruiana pe cat pare, ci din contra. Se pare ca ea este cea care ar putea da peste cap tot ce se stie despre asistentele tv. Blonda a debutat pentru publicul larg din pozitia de "fata de la meteo" pentru un ziar national. La doar un an la prima aparitie in cotidian, ea s-a mutat pe TV, relateazaEVZ Monden.

Dani Otil: restaurant de nota 10, mancare de 7. Nu suntem critici culinari, dar am testat, pentru dumneavoastra, cel mai nou restaurat din buricul Capitalei, al carui patron este nimeni altul de cat Dani Otil. Nici cei mai carcotasi nu ar avea ce sa-i reproseze acestuia, ci doar bucatarului, care ne-a adus un burger aproape crud, desi am cerut unul bine facut. In opt ani, de cand prezinta "Neatza", la Antena 1, Dani Otil (36 de ani) a reusit sa faca economii pentru un proiect de suflet, la care viseaza de mult timp, potrivitClick.