Top 10 cel mai bine platiti DJ in 2016. Calvin Harris a fost desemnat cel mai bine platit DJ din lume. Scotianul in varsta de 32 de ani s-a bucurat de inca un an de succes, conducand topul Forbes 2016 Electronic Cash Kings cu castiguri de 63 de milioane de dolari. 1. Calvin Harris Calvin Harris a castigat in 2016 63 milioane de dolari. 2. Tiesto Tiesto a castigat in 2016 38 de milioane de dolari. 3. David Guetta David Guetta a castigat 28 de milioane de dolari in 2016, potrivit stirileprotv.ro.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Cristi Borcea a semnat divortul sub privirile disperate ale fiului care il implora sa ramana cu el. "O vrajitoare rea mi te-a furat!" Cristi Borcea a semnat divortul de Alina Vidican, pe 17 noiembrie, in spatele gratiilor, la Poarta Alba, unde era inchis fostul actionar dinamovist, incetarea mariajului. Martor fara voie a fost fiul lor, Alexandru, care, la doar 4 ani, a avut maturitatea de a-i cere tatalui sau sa-i ramana alaturi. Potrivit surselor din preajma Alinei, baietelul a varsta lacrimi multe si si-a implorat tatal sa ramana cu ei si nu cu o alta familie. "O vrajitoare rea mi te-a furat", i-ar fi reprosat Alexandru lui Borcea care, insa, si-a respectat promisiunea fata de Alina si a semnat actele, incercand sa treaca peste situasia creata, scrie Libertatea.ro.

Top 10 cele mai amuzante replici ale vedetelor. Unele celebritati sunt amuzante in fata camerei de filmat, dar plictisitoare in viata reala. Altele sunt super-funny 24/24, 7 zile din 7! Ne-am axat pe cele din a doua categorie si am alcatuit TOP 10 cele mai amuzante replici ale vedetelor: Daca-i datorez scuze cuiva, e vorba despre oamenii care fac jumatatea de jos a bluzelor (Miley Cyrus); M-am rugat la Dumnezeu pentru o bicicleta, dar stiu ca nu asa functioneaza. Asa ca am furat o bicicleta si m-am rugat la Dumnezeu pentru iertare (Al Pacino), scrie bravonet.ro

A crezut ca nu o vede nimeni! Fiica lui Boureanu a "comis-o" grav. Adolescenta si-a dat intalnire cu cativa amici la mall, iar dupa ce s-au plimbat minute in sir, tinerii au iesit afara, incercand sa gaseasca un loc mai retras, deoarece li s-a facut pofta de o... tigara. Dupa ce s-au ,"racorit", au intrat din nou, au mers sa-si cumpere popcorn, dupa care s-au indreptat catre locul de joaca, la billiard. Fostul politician Cristian Boureanu nu-si mai poate tine fiica in frau, adolescenta in varsta de 15 ani da dovada ca este o tanara rebela, care pana la urma face tot cum vrea ea. Ioana negase acuzatiile aduse de tatal sau, mai putin faptul ca viciul fumatului, scrie Cancan.ro.

Din nou impreuna! De ce nu sta niciodata Salman langa Vantur, in masina! Revenirea in India ii prieste de minune Iuliei Vantur (36 de ani). Daca saptamana trecuta s-a ocupat de latura profesionala, si a intrat in studioul de inregistrari cu solistul Himesh Reshammiya, recent ea si-a gasit timp si pentru distractie. Si nu singura, ci in compania care ii face placere, alaturi de actorul indian Salman. Khan. Cei doi au fost in centrul atentiei la o petrecere, care a avut loc in suburbia Bandra, in vestul Mumbaiului, potrivit Click.ro.

Ramona Badescu, fara sutien, la bratul iubitului. La fix 48 de ani, Ramona Badescu arata impecabil si chiar daca micile imperfectiuni ale trupului nu au putut fi ascunse, vedeta are o talie de invidiat. De aceea, nici nu ezita sa poate absolut orice tip de rochie, iar de aceasta data a ales o tinuta neagra, cu spatele gol. Cei din jur au admirat-o pe Ramona Badescu, fara sutien, cu sfarcurile vizile prin rochia subtire si cu o atitudine care le-ar face invidioase si pe tinerele de 20 de ani. Ea a venit insotita de iubitul ei, avocatul Narcis Godeanu, potrivit Libertatea.ro.