Angelina Jolie si-a refacut viata cu un actor celebru de la Hollywood.Angelina Jolie si-a refacut viata cu un actor celebru de la Hollywood. Dupa o casnicie frumoasa ce a durat 12 ani, Brad Pitt si Angelia Jolie au socat intreaga lumea cu anuntul divortului lor. Acum, dupa aproape doua luni de la separare, Angelina Jolie si Brad Pitt si-au refacut viata fulgerator. Frumoasa actrita Angelina a inceput o relatie serioasa cu partenerul ei din filmul "Turistul", nimeni altul decat Johnny Depp, informeaza Liberatea, scrieEVZ Monden.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Nicoleta Nuca s-a fotografiat in timp ce statea in pat! Ce s-a vazut in oglinda din spatele ei.Nicoleta Nuca se numara printre cele mai sexy cantarete din Romania. iar serile trecute si-a pus fanii pe jar cu o fotografie noua. Nicoleta Nuca este in vacanta si si-a facut un selfie in timp ce statea intinsa in pat, iar in oglinda din spatele ei i s-a vazut posteriorul in toata splendoarea. "Obosita, dar multumita de prima zi petrecuta in Barcelona. Maine e o noua zi si ma asteapta multe alte locuri noi de vizitat!", a scris ea la descrierea imaginii de pe Facebook, informeazaCancan.

Leo Iorga si-a concediat amanta de pe postul de impresar.A inceput scandalul in trupa Pact. Solistul trupei rock, Leo Iorga, si impresara Florenta Marin si-au spus "adio" dupa patru ani de colaborare. De marti, cei doi nu mai impart nici patul, dar nici "Pact"-ul, trupa in care solistul activeaza din anul 2013, dupa ce acestia au ajuns sa se certe la cutite din cauza banilor si a numarului mic de concerte. A dormit in patul impresarei luni intregi, a fost ingrijit de ea cat timp s-a aflat pe patul de spital si a mancat o paine dupa ce aceeasi femeie i-a facut rost de concerte, relateazaClick.

George Burcea a uitat de ziua iubitei lui.Actorul si-a amuzat prietenii virtuali, dupa ce a facut public un mesaj ce are legatura cu ziua de nastere a acesteia, pe care candva, se pare ca a... uitat-o. George Burcea a uitat de ziua iubitei lui si a recunoscut asta public. Actorul a postat un mesaj amuzant pe Facebook, alaturi de care a atasat o imagine cu mama fetitei lui. "Cel mai eficient mod de a-ti aminti ziua de nastere a iubitei, este sa o uiti o data?. La multi ani, mamico, la multi ani tuturor sarbatoritilor", a scris George, potrivitLibertatea.

Mariah Carey mananca numai doua alimente. E disperata sa aiba un trup de fotomodel! Dupa ce a reusit sa slabeasca 20 kg, cu o terapie ciudata, la -110 grade, Mariah Carey e in stare de orice sacrificiu. Diva mananca doar somon si capere. Are o avere uriasa de 520 milioane $, dar nu-si permite sa manance zilnic decat doua alimente. Chiar daca s-a saturat de ele, Mariah Carey (46 de ani) nu se hraneste decat cu somon norvegian si cu capere. Asa i-a perscris nutritionistul si nu ii iese din cuvant, noteazaClick.