Roxana Vasniuc se opereaza in secret! Blonda a ajuns iar la cutit.Nimic pare ca nu le mai multumeste pe vedetele noastre! Roxana Vasniuc este una dintre ele. Blondina a gasit din nou motiv sa se lase pe mana esteticianului pentru a-si corecta un defect cu care nu mai putea sa traiasca, dar si sa-si faca un cadou de Mos Nicolae. Preocupata mereu sa arate bine, mai ales acum de cand este mama singura, Roxana Vasniuc (30 de ani) a ajuns din nou la clinica de infrumusetare. Fosta prezentatoare a fost surprinsa mariti (6 decembrie) in jurul pranzului in fata clinicii doctorului Calin Dobos, anuntaClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Lidia Buble si Razvan Simion nu se mai feresc.Lidia Buble si Razvan Simion nu se mai feresc. Se iubesc si nu ezita sa le arate tuturor acest lucru. Gestul artistei este dovada clara ca nu pot sta prea mult departe unul de celalalt. Vedeta a postat in urma cu putin timp o imagine, acre spune tot. Lidia Buble si Razvan Simion formeaza un cuplu solid. Chiar daca sunt criticati de cele mai multe ori, nu le pasa si isi traiesc iubirea in vazul tuturor. Se pare ca gestul lui Razvan de a petrece ziua de 1 Decembrie cu fosta sotie, nu a deranjat-o deloc pe interpreta, scrieLibertatea.

Andreea Balan, declaratii exclusive despre viata de mamica.Ziua de 9 octombrie este si va ramane cu siguranta cea mai frumoasa zi din viata Andreei Balan si asta pentru ca si-a vazut visul cu ochii, cel de-a da nastere unui copil, mai ales ca isi dorea de mult timp sa devina mamica. "Sunt foarte fericita ca mi s-a indeplinit aceasta dorinta imensa de a avea un copil. Acum viata mea are un nou sens si fac totul cu gandul la ea. Ma simt implinita ca femeie, mult mai linistita si impacata cu mine. Totodata simt o iubire nemasurata fata de ea", a povestit Andreea Balan, pentru revista Ciao!, citata deCancan.

Varciu se mai gandeste la Adelina Pestritu. Varciu se mai gandeste la Adelina Pestritu? Dupa aproximativ sase ani de la divort, lui Liviu Varciu inca ii mai pasa de Adelina. Artistul a uitat de camerele de filmat si a dat frau liber sentimentelor. El a vorbit despre despartirea dintre Adelina Pestritu si Speak in cadrul emisiunii de la Antena 1. "Daca aveam sange rece nu imi pasa. Dar imi pasa si e nasol cand iti pasa. Sunt trist, ba, s-a despartit Pestrita. Iti dai seama ca mi se rupe sufletul. M-a trasnit un pic. M-am simtit ca si cum am fost lasat singur undeva pe o insula pustie", a spus Liviu Varciu, citat deEVZ Monden.

Delia, la concertul de lux, cu hainele Loredanei Groza. Are un dressing impresionant, in care a investit zeci de mii de euro, si ne socheaza zilnic cu tinute si accesorii extravagante. Totusi, cand ne-am fi asteptat mai putin, Delia a dat cu bata in balta si a folosit, la cel mai asteptat concert al anului, haine pe care le-am mai vazut la rivala ei, diva Loredana Groza. Despre show-ul "Delia's Winter Wonderland", care a avut loc pe 5 decembrie, la Teatrul National, se va vorbi mult si bine de acum incolo, potrivitClick.