Eva Longoria, total schimbata! Ce a patit vedeta. "Uitati-va la fata mea! Este plina de pete rosii!", si-a speriat actrita fanii dupa ce a postat online imagini cu tenul ei vizibil iritat. S-a filmat si apoi a postat pe Snapchat imaginile cu ea. Mare lucru! Toata lumea face asta! Dar nu si cand arata atat de rau precum arata Eva in filmuletul postat online. Si care a fost motivul pentru care Longoria avea un ten atat de iritat? "Buna dimineata! Mi s-a intamplat una ca asta pentru ca n-am mai facut sport de doua luni si sangele mi-a ajuns, in sfarsit, la fata", a explicat actrita, citata deClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Roxana Vancea a primit inelul de logodna.Roxana Vancea, mireasa ar fi o adevarata bomba. Pana atunci, focoasa bruneta le-a facut o surpriza amicilor virtuali, care au admirat-o in timpul unei sesiuni de machiaj pentru un eveniment. Roxana a fost insotita de o multime de prietene la sesiunea de machiaj, a purtat un voal si un buchet si i-a fost pus inelul de logodna pe deget de catre una dintre fete. "A pimit inelul. Se duse si asta, saraca!", a comentat, amuzata, una dintre fete. Se pare insa ca sunt slabe sanse sa o vedem pe Roxana Vancea, mireasa, in viitorul apropiat, scrieLibertatea.

Ce a facut Antonia cu o ora inainte sa nasca.Emotii mari pentru Antonia si Alex Velea! Artista a mers, miercuri, la spital sa-si aduca pe lume cel de-al treilea copil. Nu inainte insa de a se asigura ca micutul Dominic ramane pe maini bune. Antonia a nascut, miercuri, cel de-al treilea copil al ei! Cantareata a avut grija ca micutul Dominic sa ramana in siguranta inainte de a merge la maternitate. Imbracata intr-o tinuta neagra, mulata, Antonia a iesit din scara blocului tinandu-si baietelul de mana. Velea l-a ajutat pe copil sa coboare treptele impreuna cu mama lui, apoi i-a lasat sa mearga impreuna catre masina, arataCancan.

Cine a oprit-o pe Cristina Spatar sa nu plece defintiv din tara dupa divort. Uite cine a oprit-o pe Cristina Spatar sa nu plece definitiv din tara dupa divortul de Alin Ionescu. Cantareata a dezvaluit unul dintre cele mai bine ascunse secrete ale sale. Chiar daca a trecut prin multe necazuri in ultima perioada, regina R&B a luat o decizie foarte importanta. Imediat dupa divortul de Alin Ionescu, Cristina Spatar a acordat un interviu in exclusivitate pentru Libertatea si a marturisit ca doar cei doi copii ai sai au oprit-o sa nu plece definitiv din tara si sa se stabileasca la Londra, noteazaEVZ Monden.

Ce sexy e Andreea Nicolae cand face sport in Herastrau. Bucurestenii care s-au aflat zilele trecute prin Parcul Herastrau au avut parte de imagini de infarct. Vedeta emisiunii "Secrete de stil", transmisa in fiecare sambata la Prima TV, de la ora 9.00, a fost surprinsa de fotoreporterii Click in timpul antrenamentelor de sport. Inainte sa se apuce de alergat, Andreea Nicolae (29 de ani) s-a schimbat in echipament in masina, oferind un spectacol incitant, informeazaClick.