Madalina Ghenea si iubitul si-au dus relatia la un nou nivel.Usor-usor, divele se asaza la casa lor. Dupa ce Mihaela Radulescu a fost ceruta de nevasta de Felix Baumgartner, iata ca si superba Madalina Ghenea isi face planuri de viitor cu iubitul Matei Stratan. Cei doi au trecut la un alt nivel al relatiei, caci au fost surprinsi cautand mobila pentru dormitorul conjugal. Din iunie 2016, in viata Madalinei Ghenea (28 de ani) a intrat acel Fat-Frumos, pe care olteanca l-a cautat si l-a asteptat toata viata. Matei Stratan (29 de ani) nu a venit pe cal alb, ci la volanul unui Porsche 911 Turbo, de 160.000 de euro, dar Madalina nu a fost catusi de putin deranjata, scrieClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Mirela Boureanu Vaida, fara pic de machiaj.Toata lumea o cunoaste pe Mirela Boureanu Vaida si de fiecare data aparitiile ei televizate sunt fara cusur, cu un machiaj impecabil si tinute elegante. Asta nu o impiedica totusi sa impartaseasca cu fanii ei de pe retelele de socializare si imagini cu ea complet nemachiata. Indragita prezentatoare tv Mirela Boureanu Vaida a mers de curand sa-si mai faca o mica schimbare de look, cateva suvite mai deschise la culoare si o tusoare o idee chiar mai scurta si nu a ezitat sa posteze pe retelele de socializare o imagine cu ea complet nemachiata, informeazaLibertatea.

Iulia Vantur nu pierde vremea in India! Cum isi "toaca" timpul de cand a devenit star muzical.Iulia Vantur nu pierde vremea in India si face tot ce-i sta in putere pentru a-si face un nume si a le castiga simpatia oamenilor lui Salman Khan. Blonda trage din greu si munceste chiar si in weekend pentru a obtine rezultatele mult dorite. Iulia Vantur nu se mai ascunde de prietenii virtuali din tara si isi asuma statutul de vedeta atat in Romania, cat si in India. De curand, blonda si-a surprins prietenii virtuali cu o fotografie in care este surprins un moment din viata ei de peste hotare. In imagine, iubita lui Salman Khan apare stand pe o terasa impreuna cu trei femei, arataCancan.

Andreea Marin il face praf pe Tuncay. Andreea Marin il face PRAF pe Tuncay! "Foarte multi pacienti nemultumiti. Vin cu executor judecatoresc!" Andreea Marin a decis sa-l faca praf si pulbere pe Tuncay Ozturk, cu un zambet larg pe buze. A scris un text foarte amplu despre una dintre nemultumirile sale vizavi de fostul sot si parca ne-o si imaginam zicand aceste cuvinte avand un zambet larg pe buze, evidentindu-si dragalasele gropite din obraji. Zana este dovada vine ca pisica blanda zagrie rau, cat si cea din batrani care spune ca moldovencele sunt aprige la manie, noteazaEVZ Monden.

Razboi in toata regula intre femeile lui Borcea. Au copii cu acelasi barbat, dar nu se suporta. Valentina Pelinel si Mihaela Borcea nici nu se pot privi ochi in ochi. Au dovedit-o joi seara, la Palatul Bragadiru, cu ocazia unei gale unde ambele doamne au fost premiate. Au stat la o distanta de cinci metri, dar s-au tratat ca doua dusmance. Pe vremea cand Cristi Borcea (47 de ani) se afla in libertate, a reusit imposibilul: sa-si imprieteneasca fosta nevasta cu actuala, care-i fusese amanta! Chiar daca Mihaela Borcea (46 de ani) si Alina Vidican (32 de ani) se urau de moarte, reuseau sa comunice si sa-si zambeasca la evenimente doar pentru a nu-l supara pe fostul actionar al clubului Dinamo, relateazaClick.