Cristina Spatar i-a innebunit pe mexicani cu silicoanele.La inceputul verii, cantareata Cristina Spatar (44 de ani) a devenit imaginea complexului "Diamond Spa", salonul de intretinere si infrumusetare din Mexic, al afaceristului Nick Radoi. Aranjata si imbracata in haine care-i puneau in evidenta formele, solista a facut o sedinta foto, dar si un filmulet extrem de provocator. Solista, imbracata intr-o rochita neagra, mulata, incaltata in pantofi cu toc, rosteste suav numele salonului, iar aceste imagini apar deja pe site-ul centrului de infrumusetare si ￯curg￯ pe ecranele montate in interior, scrieClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Catalin Botezatu o da de gol pe Bianca Dragusanu.Catalin Botezatu o da de gol pe Bianca Dragusanu. Designerul afirma despre fosta sa iubita ca este maritata. Bianca Dragusanu a fost casatorita cu Victor Slav, dar mariajul a tinut doar cateva luni, iar cei doi au ajuns la divort. Ulterior, povestea de dragoste dintre cei doi a continuat, iar acum Bianca Dragusanu si Victor Slav sunt parintii unei fetite scumpe foc, pe nume Sofia Natalia. Desi Bianca Dragusanu si Victor Slav au decis ca de aceasta data sa nu-si mai oficializeze relatia, fostul iubit al vedetei, creatorul de moda Catalin Botezatu a facut o afirmatie prin care sa se inteleaga altceva, si anume ca aceasta este maritata, relateazaLibertatea.

"Mama Natura" isi reinnoieste garderoba... intima.Toata lumea si-o aminteste pe "Mama Natura" si aparitiile ei incendiare, decolteul blondinei atragand intotdeauna privirile barbatilor. Daca a avut noroc la capitolul popularitate, Roxana Ionescu a avut ghinion in dragoste, pentru ca fostul ei sot a parasit-o chiar pentru sora nasei lor si chiar daca dupa despartire, aceasta si-a refacut viata alaturi de Tinu Vidaicu, nici aceasta relatie nu a functionat. Roxana Ionescu si Tinu s-au despartit in urma cu doua luni, dupa aproape trei ani de relatie. "Mama Natura" este, din nou, o femeie libera, chiar daca a facut tot posibilul pentru ca relatia sa mearga, arataCancan.

VIP in pragul disperarii: "Uitati-va la fata mea! Este plina de pete rosii". Indragita actrita din "Neveste disperate" si-a speriat fanii dupa ce a postat online imagini cu tenul ei vizibil iritat. In varsta de 41 de ani, Eva Longoria s-a filmat si apoi a postat pe Snapchat imaginile, iar chipul ei parea total distrus. "Buna dimineata! Mi s-a intamplat una ca asta pentru ca n-am mai facut sport de doua luni si sangele mi-a invadat fata", a explicat actrita pe Snapchat, dupa un antrenament fizic istovitor. Petele n-au impidicat-o insa sa participe la evenimentul Femeia anului din Statele Unite, ce a avut loc in urma cu cateva zile, noteazaEVZ Monden.

Afara-i ger de crapa pietrele, la party sexy vin vedetele. Luni seara, intr-un local select din buricul Bucurestiului, a avut loc Gala Premiilor Showbiz-ului romanesc, organizata de Antena Stars. O gramada de vedete, unele singurele, altele insotite de iubiti, au venit sa sustina recitaluri, ori sa-si ridice premiile. De parca s-au vorbit, toate au purtat decolteuri adanci. Iar proaspata mamica Andreea Balan si-a etalat noua silueta dupa nastere, aratand ca in adolescenta. A radiat de fericire, la bratul iubitului ei, actorul George Burcea, mai ales ca impreuna au obtinut premiul pentru "Cuplul anului", potrivitClick.