Transformare spectaculoasa dupa nastere a Andreei Banica.Andreea Banica (38 de ani) nu e doar o cantareata extrem de iubita si talentata, ci si o femeie foarte frumoasa. Dupa ce a devenit mama pentru a doua oara, blondinei i-au trebuit doar doua saptamani ca sa revina la silueta care a consacrat-o. "Dupa 15 zile mi-am revenit", a scris marti seara Andreea pe Instagram, unde a postat si o fotografie cu ea in care radia de fericire. Imbracata cu o rochie neagra, dresuri plasa, un palton animal print si tocuri, Andreea a iesit la o mica promenada, iar cel care a imortalizat momentul a fost probabil chiar sotul ei, Lucian. Vedeta a fost laudata pe contul de socializare si a primit foarte multe aprecieri de la fani, scrieClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Loredana Chivu, data disparuta: "Daca nu apare, atunci...".Loredana Chivu a fost condamnata anul trecut la munca in folosul comunitatii in comuna natala dupa ce nu a platit mai multe amenzi primite, insa nu a executat nici pana acum pedeapsa. Motiv pentru care viceprimarul din Lunguletu, acolo unde s-a nascut blonda, a facut anuntul. Chivu are de efectuat 220 de ore de munca in folosul comunitatii, in urma transformarii mai multor amenzi, prin decizie judecatoreasca, iar autoritatile din Lunguletu, judetul Dambovita, s-au saturat sa o tot astepte. Viceprimarul comunei a declarat ca a dat-o "disparuta" pe blonda, si ca daca aceasta nu se prezinta in scurt timp sa munceasca, va lua masuri, potrivitCancan.

Pink, gravida si topless.La inceputul anului 2017, Pink va aduce pe lume un nou membru al familiei. Si pentru ca perioada sarcinii e una foarte frumoasa pentru majoritatea femeilor, Pink a imortalizat burtica si a postat poza pe contul ei de Instagram. In scurt timp, imaginea cu Pink topless si cu burtica la vedere, imbratisata de fiica ei Willow, a strans cateva milioane de aprecieri si distribuiri, facand aceasta postare cea mai virala in 2016, informeazaEVZ Monden.

Mirela Vaida vorbeste despre problemele aparute in cuplu.Mirela Vaida resimte din plin schimbarile din viata ei. Fosta prezentatoare TV a emisiunii "Mireasa pentru fiul meu" recunoaste ca epuizarea fizica acumulata o data cu venirea celui de-al doilea copil a dus, inevitabil, la aparitia unor discutii in viata de cuplu. Mirela Vaida are un mariaj de succes alaturi de sotul ei, Alexandru, pe care se straduieste sa il mentina, desi viata cu doi copii nu e deloc usoara. E drept ca a apelat la serviciile unei bone, insa tot ea ramane de baza, avand in vedere ca ii supravegheaza indeaproape pe Carla si pe bebelusul Vladimir, anuntaLibertatea.

Cum s-a imbracat Maria Constantin la deschiderea unui salon.Maria Constantin a socat asistenta cu o vestimentatie colorata aidoma costumului popular. Sotia lui Marcel Toader a purtat un costum stilizat. Maria Constantin nu se desparte de costumul popular nici la evenimentele mondene. Cantareata a venit imbracata la deschiderea unuis alon cu haine cu motive populare. In partea de jos, intr-o parte, ea si-a pus ceva ce imita o fota, iar sus a optat pentru un sacou inflorat. La eveniment au mai luat parte Cristina Spatar, care si-a prezentat cateva rochii si Laurette, care a imbracat o rochie de mireasa din colectie cantaretei. Vedetele s-au interesat si despre coafurile care se poarta de sarbatori, iar hairstilista Zenz Ionela le-a pus in tema, arataClick.