Zavo ia 10.000 de euro de la vrajitoare, Bahmu - 200.000 de euro de la Prigoana.Oana Zavoranu (43 de ani) si Adriana Bahmuteanu (42 de ani) isi freaca mainile de bucurie, caci vor intra in posesia unor sume importante, in urma bataliilor castigate in instanta. Ambele s-au inghesuit sa-si manifeste public bucuria, dandu-le peste nas paratilor. Oana Zavoranu a fost ieri un monument de fericire. Avea si motive, caci, in sfarsit, dupa cinci ani in care s-a razboit cu vrajitoarele Melissa si Vanessa, care au tapat-o de 450.000 de euro, cu promisiunea ca o vor scapa de farmece, si-au primit pedepsa: trei ani de inchisoare cu suspendare, 10.000 de euro daune morale, plus inapoierea tuturor bunurilor, noteazaClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Printul Harry si Meghan Markle nu se mai ascund. Prima fotografie cu cei doi.Printul Harry si Meghan Markle nu se mai ascund deloc de ochii lumii. Cei doi indragostiti au fost suprinsi pentru prima oara impreuna, asta desi formeaza un cuplu din luna august. Printul Harry si actrita Meghan Markle au fost suprinsi mergand tinandu-se de brat, prin Londra. In urma cu doar cateva zile, cei doi au cumparat un brad de Craciun de aproape doi metri inaltime. Se pare ca Printul Harr si Meghan Markle isi vor petrece mai devreme Craciunul, deoarece Harry va merge de sarbatorile de iarna la resedinta regala de la Sandringham. Actrita s-ar putea sa nu-l insoteasca, deoarece protocolul regal interzice acest lucru, pentru ca nu este logodita oficial cu printul Harry, relateazaLibertatea.

Florin Chilian si-a scos "brigada de super-fete" la un chef cu lautari.Florin Chilian si-a sarbatorit in stil mare ziua de nastere, iar in seara de 14 decembrie artistul a iesit alaturi de cativa prieteni de suflet intr-un local din nordul Capitalei. Indragitul cantaret si apropiatii sai au incins o petrecere de zile mari, iar surpriza a facut ca printre invitatii sai sa se numere personaje din showbiz-ul romanesc pe care nimeni nu se astepta sa le vada la masa acestuia. CANCAN.ro, site-ul numarul 1 din Romania, l-a filmat pe Florin Chilian, care miercuri a implinit 48 de ani, in compania atat a Roxanei Vancea, dar si alaturi de Tania Budi. In plus, acesta pare sa fi fost cat se poate de apropiat de fosta lui Mihai Bendeac, pentru ca ei au stat chiar unul langa altul la masa, si parea ca cei doi poarta o discutie cat se poate de interesanta, informeazaCancan.

Fiscul se chinuie sa recupereze peste 70.000 de lei de la Mircea Badea si Oreste.Restanta la bugetul de stat apartine firmei infiintate de cei doi fosti prieteni in 2002. Este vorba despre societatea M.B.&O. Production srl. Desi declara, arogant, la impresie, ca ar castiga mult mai mult de 12.000 de euro pe luna, asa cum era creditat in urma cu doi ani de o parte a presei, Mircea Badea se ascunde de ghiseul de plati cand vine vorba sa achite taxele pe care le-a inregistrat firma sa si a lui Oreste, M.B&O. Production. Datoria se ridica in total la suma de 74.442 de lei, iar fiscul a apelat la Tribunalului Bucuresti pentru a recupera banii de la cei doi.In 2015, firma care se ocupa cu activitati radio si de televiziune si-a cerut insolventa si falimentul, anuntaLibertatea.

Loredana a fost un fel de Lady Gaga in anii 80! Au dat-o jos de pe afise din cauza asta.Stilul artistei este copiat acum de mai tinerele sale colege, dar in 1980 ideile Loredanei nu erau pe gustul tuturor. Astfel ca nu a aparut pe afisul Festivalului de la Mamaia, pe care l-a castigat. Loredana avea doar 16 ani cand a debutat si chiar de la inceput a avut un stil diferit. Cariera ei a explodat repede, dupa doar cateva melodii ce au fost foarte bine primite de public. Desi au trecut 30 de ani de la debut, moment in care a castigat si trofeul Festivalului de la Mamaia, putina lume stie ca la acea editie a festivalului, considerat cel mai important concurs de tinere talente al vremii, Loredana a fost singura care nu a aparut pe afisul competitiei, unde se aflau nume ca Dana Bartzer, Oana Sarbu, Monica Anghel si multi alti tineri artisti, arataEVZ Monden.

Andreea Marin "i-a aruncat" din casa hainele sotului.Andreea Marin si-a facut curatenie in viata si la propriu, si la figurat, dupa ce in octombrie a anuntat ca divorteaza de fizioterapeutul Tuncay Ozturk. Acesta a parasit casa conjugala din Pipera, insa se pare ca nu a reusit sa-si ia toate lucrurile. In garajul Andreei Marin stau, la linie, geamantane, saci si o bicicleta "in plus". Viata merge inainte pentru Andreea Marin (41 de ani), la aproape doua luni de la anuntul divortului de Tuncay Ozturk (30 de ani). Daca medicul turc s-a refugiat in munca si petrece foarte mult timp la clinica din Primaverii, "Zana" este, parca, mai vizibila ca niciodata. Iese des la evenimente mondene, si-a lansat o linie de haine si isi tine, in continuare, conferintele "Pretuieste viata", scrieClick.