Mananca de rupe, dar nu se pune nimic pe ea! Ana Maria Barnoschi e disperata sa se ingrase. Faimoasa, frumoasa si iubita, Ana Maria Barnoschi are un singur motiv de nemultumire: greutatea. Intr-o mare de femei obsedate de diete, vedeta Kanal D, care cantareste doar 48 de kilograme la 1,72 m inaltime, inoata impotriva curentului si incearca sa se ingrase consumand adevarate bombe calorice, insa de ani buni, nici un gram nu se pune pe ea. Libertatea: Vorbeste lumea ca esti nemultumita de greutatea ta si esti disperata sa te ingrasi. "Da, e un chin, incerc de cativa ani sa asimilez, dar nu am obtinut nici un rezultat. Nu am un complex din aᅡceasta cauza, dar mi-as dori sa ma ingras cateva kilograme. Nu cer prea mult, nu? (rade)", a declarat Ana Maria Barnoschi intr-un interviu acordat ziarului Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Fostul patron al firmei de cablu Astral face senzatie la 61 de ani. Burlacelul multimilionar umbla prin Dorobanti cu 1 milion E dupa el. Milionarul Bela Urasi a avut probabil cea mai rapida ascensiune dintre bogatasii Romaniei, dar si cea mai interesanta: a inceput ca taximetrist, apoi a dezvoltat compania de cablu Astral, din vanzarea careia a castigat ametitoarea suma de 60 de milioane de dolari, dupa cum sustin sursele CanCan Insa, odata ce s-a vazut cu banii in buzunar, Bela nu si-a pierdut flerul din business si a continuat sa administreze cu spor banii, aparand apoi ani la rand in "Top 300 cei mai bogati romani". Milionarul, care era cotat in 2010 in Topul Forbes cu o avere de 45-50 milioane de euro, din domeniile imobiliar si constructii, a depasit pragul celor sase decenii de viata, dar spiritul ii este mai tanar ca niciodata. Dupa ce a reusit sa inmulteasca averea si sa-si ridice capitalul la cote impresionante, Bela Urasi a considerat ca este timpul sa se ocupe si de pasiunile sale, reusind sa stranga in doar o jumatate de an un grup de automobile de lux, in valoare de... un milion de euro, scrie Can Can.

Cu cine se iubeste fiica lui Adrian Minune. E preferatul multor vedete sexy. Acum doi ani, Carmen (19 ani), fiica lui Adrian Minune, fugea de acasa pentru ca era extrem de indragostita de Franco, un baiat pentru care a fost dispusa sa-si lase familia. Dupa un scandal mediatic si nenumarate pagini scrise si emisiuni difuzate pe seama acestui subiect, fata s-a intors acasa si s-a si despartit de Franco. S-au impacat, dar nu a tinut prea mult reinnodarea acestei relatii indelung mediatizate si disputate, spre linistea familiei lui Adi Minune. De atunci, Carmen nu a mai spus nimanui cine i-a intrat la inima, dar iata ca si-a gasit jumatatea in persoana unui tanar regizor, Bogdan Daragiu. Acesta se afla in spatele multor videoclipuri de succes ale unor artiste cunoscute si sexy, precum Delia, Inna, Alexandra Stan sau Corina. Bogdan a colaborat si cu fiica lui Adrian Minune, iar lucrurile au trecut peste o simpla relatie profesionala. Regizorul este cel care a facut publica relatia cu Carmen Simionescu, pe contul lui de Instagram, acolo unde i-a facut acesteia o urarea speciala cu ocazia zilei de nastere, anunta Click.

Vedetele cu voci de cinci stele isi ingroasa conturile de Sarbatori. Pentru vedetele cu voci de cinci stele Noaptea dintre Ani este un bun prilej de a castiga un sac de bani. Loredana Groza este in topul vedetelor solicitate in concerte, ea urmand a bifa pe 31 decembrie nu mai putin de sase concerte in Capitala: doua sub cerul liber si patru in localuri. Loredana (46 de ani) a incheiat ieri filmarile pentru "Vocea Romaniei" (Pro TV), astfel ca de astazi se poate concentra pe spectacolele pe care le va sustine de Sarbatorile de Iarna. In Noaptea dintre Ani, Loredana a fost invitata la petreceri cu staif din Bucuresti, unde invitatii platesc bani grei ca sa o asculte, dar va sustine si doua recitaluri pentru fani, sub cerul liber. Interpreta hit-urilor "Buna seara, iubite!" sau "Apa, apa" va face slalom cu echipa ei de instrumentisti, caci vor canta in Parcul IOR si in Piata "George Enescu", dupa care este asteptata la Beraria H (un bilet costa intre 450 si 750 de lei), la Bamboo, la Hotel Marriott dar si la Complexul Stejarii, unde un loc la masa este de 350 de euro. Biletele, destul de scumpe, pentru un muritor de rand, aproape ca s-au epuizat. Petrecaretii sustin ca solista merita toti banii, fiindca are spectacole complexe si antrenante, cu muzica populara, pop, dar si tiganeasca, scrie Click.

Logodnica lui Mutu a "udat" al doilea trimestru de sarcina cu un... mega-pahar de vin rosu! Adi Mutu a fost mereu un impatimit al petrecerilor, dar de ceva timp le-a mutat "in familie". Directorul de la "Dinamo" a iesit in oras cu sotia lui, sarbatorind cele aproape cinci luni de sarcina la care a ajuns Sandra Bachici, la un pahar de vin rosu, cu un alt cuplu celebru! Adi Mutu a preferat sa-si petreaca seara de miercuri in compania iubitei sale sotii si a doua cupluri de prieteni. La masa care a fost organizata intr-un local de lux din nordul Capitalei, Brasserie, au mai participat Ilinca Vandici si iubitul ei dar si un alt grup de prieteni care nu sunt insa persoane publice. Revenind insa la Sandra, se poate observa cu ochiul liber, mai ales pe intunericul de afara, ca sotia lui Mutu radiaza de fericire, pentru ca a ajuns in al doilea trimestru de sarcina fara incidente. Sandra este atat de vesela, incat nu mai conteaza nici macar recomandarile cu caracter general ale medicilor care nu recomanda consumul de alcool in timpul sarcinii, anunta Can Can.