Imagini uluitoare realizate la 2 noaptea! Fiica Andreei Esca (16 ani) l-a incalecat pe pustiul "infiat" de Alex Velea. Fiica Andreei Esca, Alexia, si Mario Fresh, ,,fiul adoptiv'' al lui Alex Velea, traiesc o poveste de dragoste adolescentina. Cei doi sunt foarte indragostiti unul de celalalt si petrec mult timp impreuna. Cei doi indragostiti erau insotiti de Lino Golden, un alt protejat al lui Alex Velea, si inca un prieten, iar pe masa aveau sampanie si vodka. Alexia si Mario au dansat o seara intreaga, iar atunci cand au iesit din club, tanara l-a "incalecat" pe iubitul ei in stil de joaca, potrivit Cancan.ro.

VedeteFoto: Colaj foto

Iulia Albu a devenit cel mai negru cosmar al lui Mihai Albu. Il tine dintr-o datorie in alta. De ani de zile Iulia Albu a devenit subiect de barfa printre vecinii de la bloc deoarece strange datorii la magazinul de la colt si-l pune pe fostul sot sa i le achite. Cand parea ca s-au linistit apele, Iulia Albu "l-a lovit" pe Mihai Albu cu noi cheltuieli. Se pare ca Albu nici macar nu se mai scuza ca nu are bani la ea, ci cere in mod expres sa fie trecuta pe caiet mentionand ca va plati Mihai pentru ea. Atat vecinii cat si proprietarul magazinului spun ca Iulia face asta expres pentru a-l enerva pe Mihai, caci nu se pune problema banilor, mai ales ca nu sunt cine stiece cumparaturi, scrie Libertatea.ro.

Daniel Radcliffe din "Harry Potter", nevoit sa faca sex cu un barbat: "A fost dureros!". Daniel Radcliffe a interpretat personajul Alan Ginsberg in pelicula "Kill Your Darlings". Regizorul, John Krokidas a dezvaluit detalii picante petrecute la filmari. Acesta rememoreaza secventa in care personajul Alan Ginsberg, poet gay si evreu intretine raporturi sexuale cu partenerul sau de platou. Conform scenariului, poetul isi pierde virginitatea cu barbatul in cauza. Amintindu-si episodul, Krokidas reda dialogul avut cu Radcliffe punctand devotamentul acestuia vizavi de jocul actoricesc, scrie Huff.ro.

E oficial! Marc Anthony divorteaza. Sarutul cu J Lo l-a costat casnicia. Cantaretul Marc Anthony si sotia sa au anuntat duminica vestea divortului, dupa doi ani de casnicie. Zvonuri despre despartire au fost raspandite dupa ce artistul a sarutat-o pe fosta sa sotie, Jennifer Lopez pe scena, in timp ce ofereau un recital la Premiile Latin Grammy. O scurta declaratie relateaza ca decizia de a incheia mariajul a fost luata mutual de Marc Anthony, in varsta de 48 de ani, artist de renume nascut in New York, dar cu origini portoricane si fotomodelul din Venezuela, Shannon de Lima, in varsta de 28 de ani, potrivit Click.ro.

Mama lui Tuncay Ozturk, mesaj pentru Andreea Marin, dupa divort. Andreea si Tuncay s-au contrat prin intermediul mai multor mesaje transmise prin intermediul presei. Cu toate acestea, relatia dintre "Zana Surprizelor" si mama lui Tuncay Ozturk nu pare sa fi avut de suferit. Recent, Andreea Marin a postat pe Instagram o fotografie cu ea si cu fiica ei Violeta, cu ocazia zilei de nastere a micutei. Fatma Ozturk a reactionat la aceasta imagine, postand in engleza mesajul "La multi ani, Violeta". Prezentatoarea TV i-a raspuns acesteia in limba turca, spunandu-i "Te iubesc, mama", la care turcoaica a raspuns cu o inimioara, scrie Huff.ro.