Blonda a fost la un pas de a rata perioada banoasa a Sarbatorilor de iarna. Cu o saptamana inainte de Craciun, Andreea Banica a ragusit foarte puternic si, de teama ca situatia sa nu se agraveze, a mers la medic. In urma consultatiei, diagnosticul specialistului nu a sunat tocmai bine. Coardele vocale ale cantaretei au suferit din cauza suprasolicitarii, iar in momentul de fata riscul aparitiei chisturilor este foarte mare. Tocmai de aceea, Andreei i s-a propus sa ramana internata in spital unde sa urmeze, timp de o saptamana, un tratament care sa-i amelioreze starea. Pentru ca semnase deja contractele pentru concertele de Craciun si Revelion, cantareata a preferat sa riste si a declinat "invitatia" de a-si inchiria o rezerva. Cum era de asteptat, doctorul nu a lasat-o sa plece pana nu a promis ca va reveni imediat ce va termina cu cantarile.

"Imi era imposibil sa ma internez cu numai cateva zile inainte de Craciun. Asta ar fi insemnat sa nu ajung la spectacole si, deci, imaginea mea sa aiba de suferit in fata organizatorilor de evenimente. As fi parut neserioasa sa anulez atatea angajamente", ne-a declarat Andreea Banica.

Acum, ca a terminat cu spectacolele, cantareata a simtit nevoia unei vacante inainte de internare. Impreuna cu iubitul ei si cativa colegi de breasla, blonda a plecat la schi in celebrele statiuni din Austria. Imediat ce se va intoarce, pe 12 ianuarie, Andreea isi va inchiria o rezerva la Spitalul Panduri, pe care o va ocupa timp de o saptamana. Vocalizele terapeutice, pauza vocala totala si tratamentul injectabil cu insulina o vor ajuta pe artista sa-si salveze vocea pusa in pericol, in special, de fumul de tigara din cluburile in care canta.

Cancan