Giani Kirita, suspectat de trafic de droguri impreuna cu un alt prieten. Giani Kirita, suspectat de trafic de droguri impreuna cu un alt prieten. Se pare ca fostul capitan al lui Dinamo, Giani Kirita, ar fi fost ridicat de politisti, alaturi de un alt prieten al acestuia. Pana acum, sportivul nu a facut declaratii cu privire la acest subiect. Conform primelor informatii, in urma declaratiilor date in fata anchetatorilor, cei doi au fost lasati in libertate, potrivit Libertatea.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Detalii din dosarul lui Kirita. A primit numele de cod "Ion Popescu" si... a "probat" un coleg de la Dinamo. Amanunte uluitoare ies la iveala din dosarul de trafic de droguri in care apare si numele fostului fotbalist, Giani Kirita, reprofilat ca vedeta de show-uri TV. Potrivit marturiilor facute (sub protectia anonimatului) de catre sursele Cancan.ro, Giani Kirita a acceptat sa lucreze cu ofiterii BCCO sub numele de colaborator "Ion Popescu". Asa ar figura in mai multe acte de urmarire penala inseriate la dosar! Practic, "Ion Popescu" s-a pus voluntar in slujba investigatorilor, dezvaluie Cancan.ro.

Clanul Castellano: mafie, droguri, femei celebre. Incepand cu anul 2009, "tripleta de aur", Joshua, Ciro si Vincenzo Castellano, a inceput sa fie asociata nu doar cu cele mai luxoase cluburi din Bucuresti, ci si cu cele mai dorite femei. Pe numele lui real Giosue Castellano are 51 de ani, este italian, originar din Napoli si a venit in Romania in anii '90. Numele sau este sinonim cu "regele nightlife-ului" din tara noastra. La 12 mai 1992, "Joshua" Castellano a fost retinut in Italia intr-un dosar care viza traficul de stupefiante. Pana la urma, barbatul a fost eliberat. In primavara lui 2004, el s-a aflat pe lista de suspecti ai unei crime la comanda. In Parcul Verdi din Capitala a fost gasit cadavrul unui mafiot italian, scrie Click.ro.

Kate Middleton a fost domnisoara de onoare in 1991. Cum arata ducesa in rochita roz. Rochia de mireasa a ducesei de Cambridge, Kate Middleton a facut istorie in 2011. O alta rochie, de data aceasta de domnisoara de onoare a atras atentia presei. Purtand coronite de flori si rochii roz asortate, surorile Kate si Pippa Middleton au fost domnisoare de onoare la nunta unchiului lor Gary Goldsmith cu Miranda Foote din 1991. Kate avea doar 9 ani, scrie Unica.ro.

Atentie, crai in actiune! Dan Bittman, fotografiat in timp ce-si coplesea "muza" de 21 de ani cu farmecul lui! Dan Bittman, fotografiat in timp ce curta asiduu o tanara. O imagine deloc surprinzatoare avand in vedere ca iubaretul Bittman nu s-a dezis niciodata de imaginea de crai. Mai interesanta este identitatea "prazii". Inca din noiembrie anul trecut, Libertatea dezvaluia detalii ale apropierii dintre Dan Bittman si Monica Odagiu, o tanara cantareata pentru care veteranul artist si-a incalcat principiile: i-a facut o piesa pe care au cantat-o in colaborare si a acceptat rol secundar pentru a o pune pe ea in valoare, scrie Libertatea.ro.