Proaspata iubita a lui Silvius, fiul afaceristului Prigoana, da dovada de o transparenta totala, mai ales vestimentar vorbind. Dupa cum rezulta din imaginile intrate in posesia Cancan, ea se imbraca relativ modest, dar se dezbraca, vorba aia, cu mare stil.

Cancan a relatat, nu demult, despre cea mai recenta iubire a fiului mijlociu al lui Silviu Prigoana, o tanara fermecatoare de care s-a amorezat asta-vara, pe plaja de la Mamaia. Juna Simona este cu patru ani mai "coapta" decat iubitul ei, avand 20 de ani, in timp ce Silvius are doar 16. El a remarcat-o la un concurs de frumusete de pe malul marii, dupa care i-a cerut numarul de telefon si lipeala a fost gata. La urma-urmei, nu in fiecare zi ai sansa sa te placa un fiu de multimiliardar. Ba, daca e sa ii dam crezare lui Silvius, nu e vorba doar de placut, ci chiar de iubire in toata regula, pentru ca tanarul ne-a declarat ca a fost "dragoste la prima vedere".

Simona e frumoasa din cap pana in picioare, iar Cancan prezinta dovada de necontestat. E vorba despre cateva fotografii pe care tanara le-a facut, cel mai probabil, in compania unui fost iubit, si care demonstreaza ceea ce se stia de mult, anume ca, uneori, hainele nu sunt decat o bariera nedreapta in calea unei frumuseti autentice.

Integral in CanCan.