Adrian Mutu a negat, printr-un comunicat oficial, presupusa sa idila cu actrita Martina Stella, precizand ca este "in cel mai fericit moment" al vietii sale. "Imi iubesc nespus de mult sotia, am o familie adorabila, de altfel astept al treilea copil. Ceea ce a scris "Vanity Fair" despre mine e o nebunie! Nu sunt un om fara minte, care sa faca ceea ce au scris ei acolo! Nu e nimic adevarat. Pura fantezie!", a declarat Adi, aflat in Spania, in cantonament cu lotul Fiorentinei.

Mutu a recunoscut ca a avut o discutie cu sotia sa, Consuelo, si spune ca dominicanca nu s-a indoit de faptul ca tot ceea ce au scris peninsularii e o inventie.

Conform revistei 'Vanity Fair', starul roman, insurat de doi ani si jumatate cu frumoasa Consuelo, ar avea o amanta, pe Martina Stella, o actrita din Florenta, 'Mutu si Martina au fost zariti in ipostaze intime intr-un separeu de la discoteca Yab din Florenta', a scris publicatia, care a completat ca totul s-a intamplat la 20 decembrie, dupa meciul din Cupa UEFA, dintre Fiorentina si Mlada Boleslav.

"Doar s-a salutat cu ea!"

Rodica Mutu, mama lui Adrian, spune ca a vazut "o fata" in restaurantul in care se afla fiul ei, insa aceasta a ciocnit un pahar nu numai cu fiul ei, ci cu toti fotbalistii Fiorentinei.

'Nimic din ce a aparut in presa italiana nu este adevarat. S-a intamplat ca in acea perioada, mai exact intre 14 si 22 decembrie, sa ma aflu in Italia, la Florenta, alaturi de Adi si de Consuelo. Se poate verifica asta si la aeroport! Pot sa va spun cu siguranta ca nimic din ceea ce s-a scris nu este adevarat', a afirmat raspicat doamna Mutu. 'Am fost cu fiul meu peste tot, si la meci, si la restaurant... Dupa jocul cu Mlada Boleslav am fost la un local, impreuna cu Adrian si cu echipa Fiorentinei, pentru a sarbatori victoria cu cehii!', continua mama fotbalistului.

"Nu l-am crescut sa faca asa ceva de fata cu mine"

'Este adevarat ca, in incinta localului, la masa noastra a venit o fata blonda, pe care nu o vazusem in viata mea si care era si insotita. Nu stiam cine este! Femeia s-a salutat cu jucatorii si i-a felicitat pentru prestatia avuta. Dar de aici si pana la o relatie a lui Adi cu acea fata este cale lunga', a completat Rodica Mutu, care a conchis: 'Nu l-am crescut pe Adrian sa faca asa ceva de fata cu mine. Imi pare rau ca se scriu atatea minciuni, mai ales in aceasta perioada in care Consuelo e insarcinata si, ca orice femeie, poate fi afectata de aparitia unor articole legate de viata personala a ei si a sotului ei. Si Adrian este foarte suparat de ce se intampla. Consuelo va veni luni din Miami si nu stiu daca au discutat pana acum aceasta problema. Oricum, lasati-mi baiatul in pace!'.

Integral in Libertatea