Dupa Sarbatorile de iarna pe care le-a petrecut alaturi de familia sa si de cea a logodnicului sau, Adelina Elisei s-a decis sa puna cariera pe un plan secund, urmand a prezenta stirile sportive doar in weekend, dand intaietate relatiei cu Cristi Chivu. De asemenea, Adelina va incepe, in curand, pregatirile pentru fastuoasa nunta, care a fost programata in august.

Vedeta Antenei 3 traverseaza cea mai fasta perioada din viata ei, atat din punct de vedere personal, cat si profesional. Ea se va casatori cu fotbalistul Cristian Chivu si isi va continua cariera de prezentatoare tv.

“Ma simt implinita. Am o cariera de care sunt mandra, construita cu multa munca. In plus, ma voi casatori cu barbatul pe care il iubesc. Ce mi-as mai putea dori?”, a declarat Adelina, pentru Click!.

Cat despre pregatirile pentru nunta ce va avea loc anul acesta, in august, prezentatoarea tv marturiseste ca nu s-au decis inca pe cine vor alege sa le fie parinti spirituali, chiar daca la un moment dat s-a vehiculat si numele lui Victor Becali: “Nu ne-am hotarat, inca, cine ne vor fi nasi. Avem destul timp. Decizia ii apartine in mare parte lui Cristi”, a mai spus Adelina. Ea a implinit, pe 3 ianuarie, 26 de ani.

Chivu a "bombardat-o" cu telefoane din Dubai

Deoarece se afla in cantonament in Dubai, capitanul nationalei de fotbal a Romaniei nu a putut fi alaturi de logodnica sa, felicitand-o, insa, in repetate randuri, telefonic. De Craciun, cei doi indragostiti si-au facut multe cadouri, Adelina daruindu-i interistului un pulover si un breloc:

“Cadourile au fost mai mult simbolice. I-am luat un breloc frumos pentru cheile de la noul apartament din Milano. Ne-am mai facut un cadou, dar e strict secret. Am stabilit cu Cristi sa nu vorbim despre asta cu presa. Nu spun nimic, nu dau din casa”, ne-a marturisit, amuzata, Adelina.

Integral in Click.