Ca orice om care are probleme, cantareata Britney Spears apeleaza la prieteni pentru a-si ineca amarul. Aflata in mijlocul unui val de probleme generate, in mare, de comportamentul sau haotic, Britney a apelat la „singurul sau prieten din intreaga lume” pentru a se linisti.

„Prietenul” nu este nimeni altcineva decat un paparazzo care pana nu de mult isi castiga existenta din fotografierea lui Britney. Bizara prietenie s-a infiripat inainte de criza de nervi a cantaretei si pare a continua si dupa ce aceasta a parasit spitalul unde era pusa sub „evaluare mentala”.

Se ascunde de presa

Britney a reusit ieri sa-si paraseasca locuinta din Beverly Hills, neobservata de zecile de paparazzi care s-au instalat acolo, si a „disparut” impreuna cu fotograful britanic Adnan Ghalib, in varsta de 35 de ani. Potrivit publicatiei britanice The Daily Mail, Britney s-ar ascunde undeva la Hollywood impreuna cu Ghalib si trei prieteni fotografi de-ai lui. „Este singurul meu prieten din intreaga lume” a povestit Britney despre relatia ei cel putin ciudata cu fotograful.

Gandul