Milionarii romani care au ales moartea. Vasile Turcu este cel mai recent de pe lista lunga a oamenilor de afaceri romani care au ales solutia extrema pentru situatiile complicate in care i-a adus viata. Fostul actionar de la Dinamo, cu afaceri in domeniul constructiilor, a incercat sa se sinucida miercuri, 1 martie. Vasile Turcu se zbate acum intre viata si moarte dupa ce a fost gasit spanzurat cu un cordon intr-una din camerele vilei sale din centrul Bucurestiului. Istoria recenta consemneaza numele mai multor oameni de afaceri care si-au pus capat zilelor in mod violent cand n-au mai reusit s-o scoata la capat cu datoriile sau cu problemele de sanatate. 2016 - Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit intr-un accident de masina in apropiere de Bucuresti, cu doar cateva ore inainte de a se prezenta la audierile programate la Parchetul General, in dosarul dezinfectantilor diluati, noteaza Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Madalina Ghenea a ramas insarcinata dupa prima luna de relatie. E gravida in 8 luni! Dupa luni intregi de zvonuri si speculatii, sarcina Madalinei Ghenea a devenit o certitudine. In timp ce multe cupluri aleg sa petreaca ani buni impreuna pana sa faca acest pas important, Madalina Ghenea a ramas insarcinata chiar dupa prima luna de relatie. Matei Stratan nu numai ca a fost extrem de incantat de veste, insa a preferat sa tina totul secret, tocmai ca viitoarea mamica sa aiba parte de liniste. Sarcina Madalinei Ghenea a fost subiect de dezbatere multe luni, insa confirmarea a venit azi, din doua directii. Madalina a realizat un pictorial in care isi prezinta burta suficient de mare pentru a trece ca fiind in ultimul trimestru, iar cei mai apropiati prieteni care au primit vestea la fel de surprinsi explica toata aceasta secretomanie se datoreaza dorintei viitorilor parinti de a avea parte de liniste, potrivit Libertatea.

"Amanta l-a parasit pe Turcu dupa ce i-a luat pe numele ei o parte din avere". Milionarul Vasile Turcu, care se zbate intre viata si moarte pe patul Spitalului de Urgenta Floreasca, avea un motiv in plus sa-si piarda vointa de a trai, dupa declinul din ultima perioada din afaceri. Milionarul se certase cu amanta lui, pe nume careia pusese o buna parte din averea familiei, iar femeia il parasise cu tot cu valori! Milionarul Vasile Turcu a incercat sa se sinucida miercuri dimineata, iar sotia a fost cea care l-a gasit cu streangul de gat, in vila lor din centrul Capitalei. A fost transportat de urgenta la spital, iar de atunci se afla in stare critica, conectat la aparate, pentru ca privarea de oxigen i-a afectat creierul. S-au facut speculatii despre motivatia care l-a determinat sa incerce sa-si ia viata, afacerile care nu mai mergeau cum trebuie, ipoteza intarita si de biletul in care Vasile Turcu isi justifica gestul, scrie Cancan.

Brigitte Nastase arunca bomba: "Ilie are un copil secret la Paris". Relatia lui Ilie Nastase cu Brigitte a ramas la fel de tensionata ca la finele anului trecut, desi bruneta a "rezolvat" problema amantei. Actuala sotie a tenismenului a povestit ca a avut mult de suferit din cauza Amaliei Nastase, fosta nevasta a sportivului, care si-ar fi bagat constant coada in casnicia ei. Brigitte a povestit intr-o emisiune tv si care a fost motivul pentru care ILie Nastase nu si-a mai dorit sa faca un copil si cu ea. Ilie Nastase va ramane legat pe veci de fosta lui sotie prin cele doua fete pe care le are cu aceasta, Emma si Alessia, dar tenismenul se pare ca a platit un pret mult prea mare pentru a putea sa-si vada copiii. Brigitte Nastase a povestit la emisiunea Extra Night Show de la Antena 1 ca a indurat multe din partea fostei sotii a lui Nastase pentru ca ea sa-l lase pe Ilie sa petreaca timp cu fetele, noteaza Click.

Costi Ionita a dat cartile pe fata in direct: "Mi-as dori o sotie romanca". In aceasta seara de joi, cantaretul Costi Ionita a fost in direct in cadrul emisiunii moderate de catre Dan Capatos, unde a povestit mai multe despre viata sa personala. Cantaretul a marturisit ce are de gand sa faca pe viitor in viata sa amoroasa, vorbind in special despre casatorie. Desi e un artist care a cunoscut succesul in afara granitelor tarii, el doreste sa se aseze la casa lui, insa momentan nu considera ca a venit vremea lui pentru insuratoare. "Pasul asta se face in doi. Cumva trebuie sa existe mai multe compatibilitati din punctul acesta de vedere. Nu mi-e frica de mariaj. Mi-as dori o sotie romanca. Femeia aia trebuie sa fie din foarte multe puncte de vedere ce trebuie si tu pentru ea, trebuie sa existe o simbioza", a povestit Costi Ionita, in direct, potrivit Cancan.