Tony Baretto sau Fat Tony asa cum este cunoscut de toata lumea a decis ca a venit momentul sa-si spuna parerea despre toata "nebunia" din viata lui Britney Spears. In calitatea sa de fosta garda de corp a cantaretei, amanuntele de care dispune sunt impresionante.

"Ceva este stricat si trebuie reparat la Britney. Nicio garda de corp nu poate face asta. Un asistent nu poate face asta. Si nici Britney nu este in stare sa face nimic singura. De cate ori am vazut-o drogandu-se...Cred ca toate astea i-au inrautatit starea mentala. Sunt sigur ca are o problema la cap", a declarat Tony.

Despre starile extreme prin care trece fost printesa a muzicii pop, body-guard-ul a adaugat: "Este fericita. Se plimba prin casa, rade si brusc incepe sa planga si sa tipe. Cred ca oriunde este un loc sigur pentru ea, mai putin casa parinteasca.".

Baretto nu este primul care isi manifesta injrijorarea ca Brit si-ar putea pune capat zilelor. "Au fost cateva dati cand am simtit ca ar putea recurge la acest gest", a declarat el. Una dintre cele nmai grave probleme este ca nimeni nu o poate stapani pe vedeta. Cel putin asa crede "Fat Tony".

"Parintii ei nu o pot controla. Judecatorul nu o poate controla. Nimeni nu o poate controla. Ea face numai ce vrea ea. Nu e nimeni care sa ii spune ce sa faca", a mai adaugat body-guard-ul.

Romantica