Afacerea cu papusi merge ca pe roate. Oana a epuizat deja stocul initial de 500 de jucarii si l-a suplimentat cu inca 150 de bucati. In luna martie, va aparea insa si cea de-a doua varianta a papusii, ce va avea parul mai inchis la culoare, breton si va purta fusta si cizme cu tocuri. Valoarea totala a vanzarilor de pana acum ajunge la un miliard de lei.

Oana a fost luată prin surprindere atunci când a fost anunţată că, în mai puţin de o lună de la lansare, s-au vândut toate păpuşile care-i poartă numele.

Astfel, în urmă cu doar câteva zile, ea a cerut suplimentarea stocului iniţial, de 500 de jucării, cu încă 150 de bucăţi.

“Pe 4 ianuarie am vorbit cu cei de la Arădeanca. Deja din noul stoc s-au mai vândut încă 50 de păpuşi. Sunt foarte încântată că am atât de mulţi fani care au dorit să mă aibă la ei acasă”, a declarat vedeta, pentru Click!.

Şi, pentru ca afacerea să prospere în continuare, Oana s-a gândit că nu ar fi rău să lanseze o variantă sexy a păpuşii, diferită ca look faţă de cea iniţială: “Jucăriile care vor apărea în luna martie vor avea părul mai închis la culoare şi breton, aşa cum arăt eu acum. Mai mult, pentru că vine primăvara, ea va fi îmbrăcată într-o fustă scurtă şi, obligatoriu, va purta cizme sau pantofi cu tocuri. În mod sigur, preţul va rămâne acelaşi”, ne-a mai spus Zăvoranu.

Din cauza contractului confidenţial încheiat cu firma producătoare, actriţa se fereşte să ofere cifre exacte referitoare la profitul obţinut de ea, de pe urma acestei afaceri. Cert e că valoarea păpuşilor vândute atinge, deja, suma de un miliard.

“Nu pot să divulg decât faptul că e o afacere pro-fitabilă, care îţi suplimentează veniturile. Dar nu pot spune că îmi permit să-mi cumpăr o vilă de pe urma păpuşilor”, ne-a mai mărturisit soţia lui Pepe, care aşteaptă cu nerăbdare debutul filmărilor pentru serialul “Răzbunarea Oanei”. Acestea vor începe luna viitoare, iar actriţa se află în negocieri cu posturile de televiziune TVR, Antena 1 şi Prima TV.

Click