Au reusit sa deschida multe usi cu decolteul lor generos si nu s-au sfiit sa recunoasca faptul ca sanii proeminenti le-au ajutat in cariera. Desigur, exista si exceptii, cum ar fi cazul Ritei Muresan sau al Adelinei Elisei. Chiar daca nu si-au expus ostentativ bustul, acestea nu pot lipsi din topul nostru datorita rotunjimilor pe care le poseda.

Sanii-etalon din showbiz-ul autohton sunt, evident, cei ai Nicoletei Luciu, insa alte fete frumoase si dotate vin tare din urma: Anamaria Prodan, Roxana Ionescu, Adelina Elisei si Sanziana Buruiana au incins deja imaginatia barbatilor.

Trebuie sa precizam ca circumferinta bustului variaza in functie de latimea spatelui, de aceea ar putea sa va surprinda faptul ca Mama Natura se afla doar pe locul 4, iar Rita Muresan pe mult ravnitul loc intai.

Locul I

Rita Muresan - 106 cm

Fotomodel si Miss Romania in anul 1993, Rita Muresan nu si-a pierdut nici la 35 de ani calitatile fizice din tinerete. Punctele ei forte? Zambetul, picioarele si sanii. Creatoarea de moda ne-a surprins recent cu dezinvoltura ei, acceptand sa-i fie masurata circumferinta bustului, in direct la Antena 2.

Fericitul a fost prezentatorul emisiunii “Rai da’ buni”, Mihai Morar, care a anuntat cu mandrie rezultatul: 106 cm. Rita merita asadar locul intai, mai ales ca la 35 de ani poate concura de la egal la egal cu fete de 20.

Locul II

Anamaria Prodan - 97 cm

Sexy-impresara face ce face si reuseste sa atraga atentia asupra ei. Dupa aparitia in Playboy, Anamaria a castigat un plus de imagine, pe care a reusit sa-l sporeasca in timp. Asta si datorita atuurilor fizice pe care a stiut sa le exploateze in favoarea ei.

Recent, Anamaria a suportat o interventie chirurgicala in urma careia s-a ales cu sani mai ridicati. “Mi-am masurat circumferinta bustului in spital si acum am 97 cm. Eu zic ca e o proportie ok”, a declarat Anamaria pentru Click!, marturisire care o situeaza pe locul al II-lea.

Locul III

Nicoleta Luciu - 96 cm

Nicoleta Luciu (29 de ani) are cu siguranta cei mai mediatizati sani din Romania, situatie care n-a stanjenit-o, ci din contra, a flatat-o pe vedeta postului Acasa TV. Ii poti intalni la televizor, in revistele pentru barbati, in ziare, in reclame sau pe Internet, spre deliciul barbatilor din Romania.

Vedeta Playboy nu ocupa insa locul intai in topul celor mai “pieptoase” fete, fiind intrecuta de Rita si Anamaria. Pentru a-si ingriji bustul de 96 cm, Luciu trage tare in sala de fitness, tine diete si face masaj special.

Integral in Click