Afaceristul Adrian Dura, cel care si-a parasit sotia pentru fiica fostului ministru Ioan Mircea Pascu, este disperat dupa creatoarea de moda, careia i-a cumparat un jeep Range Rover care costa aproximativ 70.000 de euro!

Un miliardar din Bucuresti a facut o adevarata obsesie pentru creatoarea de moda Maria Marinescu. Povestea celor doi are un parfum puternic de roman de dragoste! Nu demult, miliardarul Adrian Dura, caci despre el este vorba, si-a parasit sotia, Aura, care era cea mai buna prietena a Mariei, aruncandu-se in bratele unei a treia femei, si anume Veronica. Aceasta este fiica fostului ministru Ioan Mircea Pascu, iar relatia ei cu Dura (care in cercurile mondene este poreclit "Papa-lapte", probabil din cauza tenului albicios si a felului lui molcom de a fi) a fost dezvaluita, in exclusivitate de ziarul nostru, in urma cu trei luni. Cu toate acestea, surse apropiate afaceristului ne-au marturisit ca Adrian "Papa-lapte" nu si-a scos-o niciodata de la inima pe Maria, la care ar visa si azi cu ochii deschisi!

La 38 de ani, Dura este proprietarul a doua importante agentii de publicitate (ADDV EURO RSCG si Media Planning Group, companii cu o cifra totala de afaceri de aproape 400 de miliarde de lei vechi) si detine doua Porscheuri, unul sport coupe si unul de teren, si locuieste intr-o superba vila de milioane de euro in zona Dorobanti. Este exact genul de barbat care poate reprezenta o tentatie pentru o femeie! Sursele din anturajul lui ne-au declarat ca mizand pe banii lui, Dura i-a dat tarcoale Mariei Marinescu inca de pe vremea cand aceasta era prietena sotiei miliardarului. Maria era practic nedespartita de sotii Dura, incat in jurul lor se vorbea ca ar trai impreuna. Ieseau toti trei la restaurant, isi faceau vacantele impreuna, iar creatoarea de moda dormea adesea in vila lor. Una dintre sursele noastre ne-a povestit ca Maria Marinescu l-a gasit intr-o dimineata pe Adrian Dura langa patul ei, asezat pe un scaun si privind-o tandru cum doarme. Aceleasi surse au adaugat ca Maria nu i-a refuzat lui Dura niciodata cadourile scumpe pe care i le facea. Memorabila a ramas o vizita la celebrul magazin "Barney" din New York, cand creatoarea de moda a golit aproape jumatate din rafturi. Si-a cumparat posete Hermes, dar si alte accesorii, iar miliardarul Adrian Dura a achitat totul.

L-a facut gelos cu juniorul familiei Casuneanu

Anul trecut, intr-o perioada in care Aura, sotia lui Dura "Papa-lapte", era plecata in America, unde se pregatea sa lanseze o colectie vestimentara, miliardarul a incercat sa se apropie mai mult de Maria. Ea l-a respins insa usor, pentru ca ii placea sa se joace cu Adrian. Atunci, probabil din orgoliu, miliardarul a facut un pas inapoi si s-a refugiat in bratele manechinului Veronica Pascu. Maria a continuat insa sa-l "bantuie"! Ca sa-l faca gelos pe Adrian "Papa-lapte", ea a iesit de mai multe ori si chiar s-a cuplat cu fiul unui alt multimiliardar, Costelus Casuneanu.

Integral in Cancan